Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 ADR] Czy w tym modelu grzeje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Koledzy mam problem z ogrzewaniem wnętrza. Całe forum już przejrzałem w szukaniu podpowiedzi i hmm.. :mysli: Raz grzeje a raz NIE :wallbash: Wczoraj po pracy przy 17C na climatronie nie szło wysiedzieć :>a dzis k...wa hi na panelu i ledwo ciepłe :mysli:

Po skrócie:

- 100 razy odpowietrzałem, nagrzewnica płukana(czysciutka), climatronik działa jak nalezy (ciegna, klapy), nowa pompa, termostat, pasek bla bla...,

- 0 błedów na climatronicu i na vag-u,

Rozumiem, że jak w kabinie cieplej niż jak ustawie na wyswietlaczu to grzać nie będzie- logiczne, ale do diabła :wallbash:jak Na HI ustawie to powinien żar leciec a tylko ciepłe daje :mysli:

Jutro robie ostatnie podejście tzn. sprawdze kanały 56 i 57 bo wyczytałem na forum, że moze czujnik od temperatury wnętrza uwalony(ale czy vag by tego nie pokazał???????) Rozumiem ,że powinny podawać zbliżone wartości, a i to cięgno czerwone pod nogami pasazera czy chodzi zobacze i KOŻuch na zimę jak nie trafie :)Dzieki za wszelkie podpowiedzi.

Opublikowano

No może spróbuj wyjąć panel climatronika... Może to być spowodowane, że panel mógł paść... Nie jestem pewien na 100% ale ja bym sprawdził też styki przy panelu, może tam coś zaśniedziało.... a jak to nie pomoże to może jakiś magik da sobie z tym rade :good: