PABLO Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 nowa bmw 5 miazdzy nowa a6 jak dla mnie i srodek tez juz jest nikt mi nie powie ze nowe bmw 5 jest slabe i ma gorsze wnetrze niz a6 Ma już o wiele lepsze niż poprzednie generacje ale nadal wg. mnie jeszcze jej brakuje do wnętrza nowej np. A6 Nowe testy pokazują że C7 nie znacznie wygrywa z nową 5tką Co by nie było, oba auta są na wysokim poziomie i też mi się spodobało wnętrze w nowej 5tce (wcześniej nie mogłem na nie patrzeć ) Od E60 już się poprawili z kokpitem, a co do kolegi E60 to super furmanka i gratuluję zakupu, silnik rewelka Jedynie minus że nie sedan
KOval81 Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Lifting w e6x był już 2006/2007r. Zmieniono troszkę szczegółów wewnątrz - m.in. drzwi, konsolę, przycisk i-drive, gałkę zmiany biegów (elektronicznie sterowana automatyczna) i kilka innych. Z zewnątrz inne zderzaki, lampy, itp. Autko ogólnie nabrało większej lekkości
Nowak_zg Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 a ty kolego kupiles te auto ? bo napisales ze jutro jedziesz odebrac ale potem nic o odbiorze.... jak tak to czekam na fotki nie z aukcji
arttrouve1 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 kupilem i jestem baedzo zadowolony... do tego stopnia ze powiem szczerze nie kupie nic innej marki wstawie juz niedlugo zdjecia a wrazenia z uzytkowania: no mjud
skovroon Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 kupilem i jestem baedzo zadowolony... do tego stopnia ze powiem szczerze nie kupie nic innej marki wstawie juz niedlugo zdjecia a wrazenia z uzytkowania: no mjud to czemu w podpisie nadal AVF ? czekamy z niecierpliwością na foty
KOval81 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 kupilem i jestem baedzo zadowolony... do tego stopnia ze powiem szczerze nie kupie nic innej marki wstawie juz niedlugo zdjecia a wrazenia z uzytkowania: no mjud Ja bym się wstrzymał z taką opinią przez jakiś czas eksploatacji Różne rzeczy wychodzą w"w praniu"
arttrouve1 Opublikowano 17 Września 2011 Autor Opublikowano 17 Września 2011 jedyna rzecz jaka juz mi przeszkadza to glosne opony faety... musze zmienic kilka fotek na szybko telefonem... jak wroce do domu postaram sie lepszej jakosci wsadzic
Rekomendowane odpowiedzi