RonM Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Cześć Mam pytanko odnośnie kratek nawiewu z polifta. Mam okazję kupić kratki nawiewów z polifta ale mają połamane te kratki którymi kierunkuje się strumień powietrza wylotowego. I to pytanko brzmi czy będą te kratki pasować z wersji przedliftowej do tych podświetlanych ramek z polifta?
grippen Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 będą pasować zobacz w dziale warsztat jest wątek o montażu ja sam wymieniałem kratki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=48982.0
davidoff82 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 będą pasować zobacz w dziale warsztat jest wątek o montażu ja sam wymieniałem kratki http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=48982.0 dokładnie wg tej instrukcji robiłem u siebie w moim wątku masz dokładne fotki z samego wyjęcia wkładek z kratek
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 tak samo mozna podswietlane pokretło przełozyc do naszych kratek ale to juz jest trudniejsza operacja i efekt troszke mija sie z celem.
krzysieqakces Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 tak samo mozna podswietlane pokretło przełozyc do naszych kratek ale to juz jest trudniejsza operacja i efekt troszke mija sie z celem. podkładane podświetlanie nie kosztują aż tak dużo żeby kombinować po swojemu, moim zdaniem lepiej kupić caly komplet i już, a te przedliftowe puścić na allegro po okazyjnej cenie żeby jeszcze trochę grosza odzyskać
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 musze własnie zabrac sie za to operacje ale widze ze jest duzo kratek od anglikow i tak własnie myslałem zeby same pokretła przełozyc pozyjemy zobaczymy cos ie da zroic
Rekomendowane odpowiedzi