Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Schengen - kontrole na granicy niemiecko-polskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://interia360.pl/polska/artykul/strefa-schengen-nie-dla-polakow,48379

Ja dosyć często jeżdżę do Niemiec i do tej pory tylko raz mnie zatrzymali na przejściu w Jędrzychowicach.

A jak to wygłąda w Waszym przypadku?

Opublikowano

Mi się jeszcze nie zdarzyło. Raz zatrzymali mnie przy zjeździe z autostrady, ale to było we Francji i nie przy granicy ale pareset km za nią.

Opublikowano

granice z niemcami w swiecku przekraczalem w tym roku jakies 7 razy i nigdy mnie nikt nie zatrzymal

Opublikowano

Widziałem ze 2 razy właśnie takie kontrole na przejsciu w Kołbaskowie, niemiecki policjant kierował ruch z autostrady w stronę starego terminalu i tam trzepali samochody, mnie nie zatrzymali. Z tego co widziałem nie było to raczej działanie nakierowane na jakieś "represje" wobec Polaków, sprawdzali tylko motocyklistę i kilka busów co do których mieli pewnie mniej lub bardziej uzasadnione podejrzenia o zachowanie niezgodne z prawem :kox: artykuł moim zdaniem jest napisany w nieco histerycznym tonie.

Opublikowano

Równy miesiąc temu własnie w Jędrzychowicach była taka akcja, nas tez zawineli na bok,wzieli dokumenty,"wrzucili na bęben" , a że kazdy z nas był "czysty" to sprawdzili swiatła i puścili. Widziałem jak grzebali pod maskami,jednemu to nawet odkręcili osłone na silniku :kox:, pewnie dragów szukali. Kolega dosyć często jeździ jako przewoźnik, to mówi że takie akcje tam to już standard i żeby nie tracić czasu uciekają ostatnim zjazdem na Olszynę.

Opublikowano

uciekają ostatnim zjazdem na Olszynę.

a później naście km "dudududududududududud" :decayed:

Opublikowano

Wiesz,jak mają stracić godzinę na tej łapance to lepiej dla nich po płytach przelecieć,zresztą aż takiej tragedii tam nie ma :naughty:

Opublikowano

Wiesz,jak mają stracić godzinę na tej łapance to lepiej dla nich po płytach przelecieć,zresztą aż takiej tragedii tam nie ma :naughty:

tak rozumiem, że chodzi o czas. Ironizuję na temat tej drogi, którą mogliby w końcu zrobić :wallbash: Albo nie - niech skupią się nad A4 do Łańcuta :decayed: