pstan Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Witam, Mam problem a mianowicię oddalem autko na wymiane kompresora klimatyzacji niestety "mechanik" przy zdejmowaniu zderzaka prawdopodobnie uszkodził mi spryskiwacze reflektorów. Nie wysuwają się Wyjmowałem dziś lampe aby tam zajrzeć i zauważyłem że kapię mi z tego "siłownika""pompki" niewiem jak nazwać w ciągu tygodnia ubylo mi połowa płynu. Wiecie może jak to ogarnąć. Dzięki
Lu-Gi Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Wróć do tego mechanika i niech Ci to naprawi, oddałeś sprawne przecież
wrclaguna Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Niech ci mechanior sprwdzi wszystkie polaczenia wezy moze zle zamocowal .
pstan Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 Byłem u gościa ale on nie widzi tam swojego błędu twierdzi że nic z tym nie spier*****. Macie jakieś pomysły jak samemu moge to sprawdzić może jakiś bezpiecznik?
MarianekZg Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 rzadko który mechanik przyzna ci się do błędu - sprawdź dokładnie połączenia skoro płyn ucieka to ewidentnie jest gdzieś nieszczelność
pstan Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 Prawdopodobnie cieknie na tej pompce przykladowe zdjęcie z netu zaznaczylem o co mi chodzi mniej więcej.
wrclaguna Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 Sprawdz ta pompke i uszczelke pod nia. Najlepiej podlacz stara pompke do zrodla 12 V
Rekomendowane odpowiedzi