Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] A6 C5 1,8poTURBOWANE - by GRYFI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ogarne 269/22mm na tył to masz moje :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Panowie nie róbcie OT w wątku o tak pięknym świecącym chromami autem...

Gryfi mam coś jeszcze speszial for ju:

chrom.jpg

chrom w sprayu!!!!

...no już tak nie dziękuj :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

Panowie nie róbcie OT w wątku o tak pięknym świecącym chromami autem...

Gryfi mam coś jeszcze speszial for ju:

chrom.jpg

chrom w sprayu!!!!

...no już tak nie dziękuj :polew: :polew: :polew: :polew:

dzięki dzięki - ja w twoim wątku tez ci będę szukal fajnych rzeczy do twojej matowej czrnulki z chromem :polew:
Opublikowano

jak ogarne 269/22mm na tył to masz moje :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:good:

[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:03_________________________________________________Siemian opanuj sie bo napisze w Twoim watku jak kiedys wieczorem zastalem Cie w garazu z białymi nićmi w trakcie obszywania skórzanych foteli :decayed:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:05_________________________________________________Musialem to w końcu z siebie wyrzucić ,nie mogłem dalej z tym żyć :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przyszedł czas na zmiany i moja poprzednia esa jeżdzi sobie teraz w Warszawie a ja nabyłem cos bardziej cywilizowanego i podatniego na zmiany i mody- tamtej było szkoda zmieniąć ze względu na jej oryginlność :cool1: :gwizdanie:

Co do tego się zgodze. Mało które auto spala więcej oleju niż benzyny- rzeczywiście oryginalne.... (może stąd ta Twoja awersja do diesli- w końcu olej napędowy to też olej- źle Ci się kojarzyło)

Ludzie z Warszawy będą mieli napewno w najbliższym czasie kłopot z zakupem mineralnego oleju silnikowego...

-wystawić rurki zza zderzaka (wydech ma być widać a nie jak dieslu)

Widać że Twoi koledzy wyszli z podobnego założenia...

wiejski_tuning_010.jpg

wies_tuning_26.jpg

audifail_121.jpg

Co ciekawe widze że masz jakiś problem z tymi dieslami. Myśle że może to być związane z jakimiś traumatycznymi przeżyciami z dzieciństwa... Może wywozili Cie do lasu dieslami, ale zawsze wracałeś... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ło żesz Ty :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to pierwsze zdjęcie to chyba twój biały gejowski golfik siemianku?

Opublikowano

oj jak nie odrózniasz cabrio wersji zamkniętej to już nie dobrze z Tobą... To nie był dobry pomysł żeby psikać sobie tym chromem w sprayu po twarzy.. leć lepiej to szybciutko zmyj :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Wiem że za wszelką cene chciałeś się upodobnić do przednich reflektorów z paseczkami chromowymi...

Opublikowano

Siemian :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

siemian to już abstrakcja -zastanów się trochę zanim napiszesz- i cała ta sprawa o 20 cm srebrnej listewki

Opublikowano

siemian jak ta Twoja furka kiedyś (pisalem juz kiedys) nie ulegnie dziwnemu samozapłonowi na parkingu pod Twoją pracą to będzie cud Pański :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

siemian to już abstrakcja -zastanów się trochę zanim napiszesz- i cała ta sprawa o 20 cm srebrnej listewki

nie tylko bo ten zderzak to też z d*py okleiłeś... Po co?

Masz ładne auto to tego nie psuj...

Opublikowano
  • Autor

nie tylko bo ten zderzak to też z d*py okleiłeś... Po co?

Masz ładne auto to tego nie psuj...

bo chcę zobaczyc jak auto wygląda w różnych wariantach i kolorkach - opinię wyrazic możesz - zaśmiecać temat nie- masz u mnie jak w banku riposty w twoim wątku w podobnym stylu.

PS dziwi mnie twoje podejście bo po wszystkim przyjedziesz i będziesz lizał d*pę, żeby ci badanie techniczne podbić- pomyśl trochę

Opublikowano

Siemian opanuj sie bo napisze w Twoim watku jak kiedys wieczorem zastalem Cie w garazu z białymi nićmi w trakcie obszywania skórzanych foteli :decayed:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 13:05_________________________________________________Musialem to w końcu z siebie wyrzucić ,nie mogłem dalej z tym żyć :polew: :polew: :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 14:35_________________________________________________Kutwa dajcie se siana :disgust:

Każdy robi pod siebie i jak lubi :cool1:

Normalnie przedszkole :polew:

Opublikowano

:wink4: to był żart :wink4: żeby nie było ,że mi potem auto spłonie pod blokiem :decayed:

SORKI ZA OT[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 15:42_________________________________________________no w końcu będzie rozmowa mam nadzieję dorosłych ludzi :wink4: bo normalnie :doh1:

Opublikowano

Normalnie kabaret :facepalm:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 14:49_________________________________________________

:wink4: to był żart :wink4: żeby nie było ,że mi potem auto spłonie pod blokiem :decayed:

Ale dobry bo się uśmiałem po pachy :polew: aż mi się zajady porobiły :polew:

Sorry za OT ale to jest śmieszne co obaj Panowie robią :thumbdown:

Opublikowano

...aż mi się zajady porobiły :polew:

:decayed:

Sorki GRYFI raz jeszce za bajzel u Ciebie

Opublikowano

fajne autko ale ten chrom :no: a6 piękne auto- może ściągnij chrom z dokładki zderzaka a grill pomaluj na czarno szyby lekką ściemę i będzie malina