pet3r Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 witam, jutro jadę oglądać A4 AJL q i chciałbym mieć prawidłowe wartości logów dynamicznych i statycznych do porównania. w temacie VAGowania jestem totalnie zielony, proszę o pomoc gdzie mogę to znaleźć.
lukjar7 Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 bez pratyki ani doswiadczenia nie opanujesz tego, chyba ze znajdziesz dobrego nauczyciela co na zywo wytlumaczy
pet3r Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 do VAGowania mam Musashiego, chodzi mi tylko o tabele z wartościami żeby można było porównać.
spanky Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 pewnie juz za pozno .. ale znajdz na forum logi zdrowego AJM/ATJ i bedzie wszystko jasne ...
pet3r Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 po auto jadę o 15 więc mam jeszcze trochę czasu. AJM i ATJ to diesle a AJL to benzyna, logi będą takie same??
spanky Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 po auto jadę o 15 więc mam jeszcze trochę czasu. AJM i ATJ to diesle a AJL to benzyna, logi będą takie same?? upsssss .... masz racje .... wszedzie widze tylko dizle ....
pet3r Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 hehe poszukam logów AEB, w końcu to bardzo podobne silniki...
Rekomendowane odpowiedzi