pborus1 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam was klubowicze:D Myśle o założeniu w zderzak RS intelcoolera...Ma może ktoś z was zbędny na sprzedaz lub wie jaka firma Tuningowa w rejonie woj.Śląskiego sprzedaje lub bawi sie takimi rzeczami?Potrzebuje taki ładny Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 na allegro chodzą po 700 zeta, do tego trzebaby przerabiac orurowanie nie lepiej zrobic FMICa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pborus1 Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie moge znaleść na allegro takiego intelcoolera.Są ale same orginały.Poziek możesz mi link przesłać do jakis foteczek jak wygląda taki FMIC?Wiesz może w jakich kwotach chodza takie FMIC i kto sie tym zajmuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nie moge znaleść na allegro takiego intelcoolera.Są ale same orginały.Poziek możesz mi link przesłać do jakis foteczek jak wygląda taki FMIC?Wiesz może w jakich kwotach chodza takie FMIC i kto sie tym zajmuje? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=16421.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozin Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 montowanie drugiego coolera mija sie z celem. Lepiej zrobic FMICA. Roznie dobrze mozesz poszukac kitu z audi b6 silnik BEX. Wiem ze wiaze sie to z wiekszymi przerobkami niz montaz FMICA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
create2fight Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 najkorzystniej jest zalozyc jeden centralny IC http://www.allegro.pl/item284465558_intercooler_extreme_do_tuningu_i_sportu_700_230_65.html a tu link do aukcjiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Proponuje zalozenie FMIC taka jak mam ja i inni...Moj temat o modach bedzie we srode jak oodam autko w dobre rece :th: Na aukcji co podal kolega sa fajne FMIC Jesli chcesz poznac ceny orurowania oraz pracy zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi