TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Siemka ; ) To moje pierwsze fotostory takze jak sa jakies błedy to prosze pisac postaram sie poprawic . A teraz do tematu , jak zaoszczedzic kase nie wydawajac jej na nowa popielniczke . ; ) BD POTRZEBOWALI : -wiertarka (wiertło do drewna nr;4) -bolec od wtyczki kontaktu -szlifierka -kropelka superglue lub cos innego do klejenia -czarna farba i mały pedzelek - na czrewono zaznaczony uciety kawałek bolca ktory pozniej bd nam potrzebny. No to mozemy zaczynać. Czas pracy ok 15-25min. 1. Wywiercamy otwór w miejscu gdzie jest ułamany zaczep (wtertło nr;4) 2. W wywiercony otwór wkładamy bolec i odmierzamy odpowiednia długosc , potem ucinamy. Z tej czesci prac brak zdjecia ale chyba kazdy sobie poradzi ; ) 3. Uciety bolec wklejamy na korpelke , superglue jak kto woli. Ale tak aby nie wystawał do srodka a był rowno ze scianka popielniczki. Wyglada to tak : 4. Po wklejeniu i odczekaniu az klej wyschnie malujemy bolec od srodka na czarno i nic nie ma widac . : 5. Montujemy gróna klapke I GOTOWE !!! Mam nadzieje ze komus sie przyda i zamiast popielniczki zainwestuje w lampki do drzwi tak jak ja Sorki za jakosc zdjec ale na szybko telefonem robiłem ; )
cherry24 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Story tak ale foto nie :gwizdanie: Pozdrawiam jakiś chochlik się wkradł.
Krzysiekcalibra Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Ja właśnie wykorzystałem twój opisik i moja popielniczka jest już jak nowa dzięki napewno nie tylko ja skorzystałem z tego opisu
Maciejo Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Zawsze można przyspawać taki plastik tylko jak się nie ma swojej spawarki to plastikarz powie za męczenie się z taką pierdołą więc niż druga zapalniczka
RED Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 tez niedawno to przerabiałem i oczywiscie z tego pomyslu skorzystalem jak najbardziej na plus i tanim kosztem
Rekomendowane odpowiedzi