tomi1973 Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 witam kolegów ,mam zapytanie posiadam audi a4 b7 2006 s-line czarne z czarnym przednim grillem i czarną :)ramką ,mam zapytanie czy te wersje wychodziły z pionowymi listwami chromowymi...? mam możliwość zamontowania takich listew w moim aucie ale nie wiem od jakiego roku wychodziły z pionowymi chromami...proszę o odpowiedż może ktoś z kolegów wie coś na ten temat...,...pozdrawiam [mod]Gdzie jest prefix!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu.Proszę również uzupełnić poprawnie kod silnika w profilu[/mod]
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Daj fotke twojego grilla to zobaczymy czy masz ORI
yaboo Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 ori grill w B7 ma albo ramkę w chromie albo czarną jak ta którą pokazałeś, nie było pionowych czy poprzecznych chromów takie są tylko na allegro z taśmy chrom na metry ...
tomi1973 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 to chyba zrezygnuje z tych pion chromów....chyba byłaby wiocha... ....zostawie tak jak jest..
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Sa tez pionowe ale to robia firmy ktore dedykuja grille do B7
marcin_o23 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 masz fajny gril, nie psuj go chromem
Rekomendowane odpowiedzi