Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] Czarna strzała S-Line by seves SERIA 198,5HP 258,6Nm :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale to wtedy to juz nie moje zmartwienie bedzie tylko fachowca hehehe a tak na poważnie to moze i masz racje ze trzeba bedzie od strzała uderzyc do magika z kielc:wink:

tylko jeszcze jedno mam pytanko bo nie mam czujnika w zbiorniku od sprysków i teraz cały czas mi świeci brak płynu ale chyba da sie to jakos zrobic zeby na kolorowym juz tego nie było?? czy musze rezac zbiornik??

Opublikowano
  • Autor
ale to wtedy to juz nie moje zmartwienie bedzie tylko fachowca hehehe a tak na poważnie to moze i masz racje ze trzeba bedzie od strzała uderzyc do magika z kielc:wink:

tylko jeszcze jedno mam pytanko bo nie mam czujnika w zbiorniku od sprysków i teraz cały czas mi świeci brak płynu ale chyba da sie to jakos zrobic zeby na kolorowym juz tego nie było?? czy musze rezac zbiornik??

też to w starej robiłem... oglądałeś zbiornik? masz miejsce na czujnik płynu? często jest zaślepiony uszczelką albo nawet czujnik włożony tylko kabelki nie pociągnięte :tongue: musisz albo to wyrezać (i wg mnie lepiej to zrobić i znów nowy mod :decayed: ) albo po prostu bodajże z pierwszego pinu w liczniku pociągnąć kabel do masy- to sobie potwierdź jest gdzieś wątek :wink: i wtedy wyłączysz tą kontrolkę (nie będzie działać)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dalej jestem pod wrażeniem tych kolorków :tongue:

szczególnie jak się zaczynają wyświetlać informacje i jednak duża różnica w rozdzielczości jest zauważalna :decayed:

042b7a5712e92965med.jpg

Opublikowano

seves Ty miales wczesniej b7 2.0 TFSI?

Opublikowano
  • Autor
seves Ty miales wczesniej b7 2.0 TFSI?

tak miałem ale to był totalny prześliczny niewypał :facepalm:

full s-line z zewnątrz, biksenon, alkantara itd i spawany z 2ch sie okazało .. oddawałem go przez pół roku sprzedawcy ale sie udało :kox:

Opublikowano

było tego frajera jeszcze ukamienowac:wallbash:jak mozna komus takie auta sprzedawac:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
było tego frajera jeszcze ukamienowac:wallbash:jak mozna komus takie auta sprzedawac:facepalm:

no wiesz.. przyznaję okazja była :grin:

ale było ze auto jest ok... posprawdzane... widzialem niedoróbkę przy ramce szyb więc powyciągałem wszystko z bagażnika sprawdziłem dokładnie a tam kur wszystkie te wytłoczki i wygłuszenia ori jak miały być :naughty:

no a że podwozie mamy całe w plastikach to nic nie uznasz :rolleyes:

spaw szedł przed tylnymi siedzeniami :facepalm:

mechanik to znalazł bo go prosiłem żeby dokłądnie pooglądał jak mi robił sprzegło które nota bene padło po 2tyg użytkowania na jazdach testowych na spocie w Katowicach :kox:

Opublikowano

uuuu no to ci sie trafila sztuka hehehe kiedy ten spocik robimy ?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
uuuu no to ci sie trafila sztuka hehehe kiedy ten spocik robimy ?? :decayed:

we wtorek :kox:

mam nadz ze pogoda dopisze :tongue:

bo chłopaki na pewno dopiszą jak zawsze :banan:

Opublikowano

a jak oceniasz ten silnik 2.0 tfsi? w porownaniu do 1.8T? duzo to pali? miales z Q?

Opublikowano
  • Autor
a jak oceniasz ten silnik 2.0 tfsi? w porownaniu do 1.8T? duzo to pali? miales z Q?

wiesz co wg mnie 2.0tfsi faktycznie ma mniejsze spalanie, choć miałem ośkę avanta to za bardzo nie potrafię na jego podstawie określić różnic bo miałem go pół roku a jeździłem w większości tylko krótkie trasy do pracy i z powrotem :kwasny:

ale kiedyś mój znajomy pożyczył mi a4 b7 2.0TFSI w quattro pojechałem nim nad morze na weekend i w tamtą stronę się spieszyłem i wyszło ok.11 ale w drodze powrotnej że mi się nie spieszyło śmigałem lekką nogą i na pewno spalanie średnie wyszło poniżej 7L... chyba było ok. 6,5L/100 i to w quattro :wink:

generalnie ja bym spalania aż tak nie porównywał bo wiem z doświadczenia że to ile spali to głównie od nogi zależy

ogólnie moją następną będzie b7 2.0tfsi właśnie :tongue: ale w sumie tylko dlatego że od razu pójdzie na program i podobno może po nim pokazać ok.260km a to już ładny wynik :decayed:

generalnie znawcy tematu nie polecają 2.0tfsi bo podobno są bardziej awaryjne.. ale cóż trzeba się łudzić że wszystko będzie ok :decayed:

Opublikowano

no ja wlasnie mysle nad b7 2.0 TFSI Q plus Tip i lopatki :kox: tez widzialem ze bajk zrobil program i mial 260ps a to juz ladnie mysle ze by mi to wystarczylo,prawie 100ps wiecej niz mam teraz,a diesla narazie nie chce

dzieki na info :thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
no i gitara...tylko jestem ciekaw jak auto sprzedaż z takim przebiegiem:polew:

cofnie ze 200k i będzie jak wszystkie cukiereczki i igiełki :decayed:

Opublikowano

przynajmniej nie skręcał do 165k :wink::decayed:

Opublikowano
  • Autor

I co się chwalisz że licznik kręciłeś :tongue4:

przynajmniej nie skręcał do 165k :wink::decayed:

:shock3:

na 165 to by podpadło

:polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Co do 2.0 TFSI, jeśli interesuje Was dolewka ok. 1l oleju co 1000km, to proszę bardzo:decayed:

Opublikowano

ale ta dolewka to chyba w B8, a nie w B7? :eusathink:

Opublikowano
ale ta dolewka to chyba w B8, a nie w B7? :eusathink:

seves miał B7 2.0TFSI :whistling:

Opublikowano

wiem, ale to było odnośnie wypowiedzi Nelsona co do 2.0 TFSI :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.