Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Kod lakieru wersji SOUL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam może trochę głupie pytanie, ale może ktoś będzie wiedział, jaki kolor lakieru (kod szarego) ma konsola środkowa w a4 B6 wersja soul. Moje pytanie wynika stąd, że zaczyna mi schodzić ta gumowana szara farba wokół radia, klimatronika (NIE NA tych elementach) pewnie wyciera się od kolan :mysli:. Jeżeli miał ktoś podobny problem proszę o pomoc. Swoją drogą takie fajne auto a taka słaba jakość tych elementów plastikowych :shocked:

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Opublikowano

rewelacyjne pytanie, właśnie miałem je zadać, mam ten sam problem :thumbdown:

Opublikowano

Kolega wyżej ma rację dopiero na przełomie 2004r poprawiła się wytrzymałość farby :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

zasadniczo mój rok produkcji to 12.2003, rzeczywiście jakość farby poprawiła się ale np. na klimatroniku,pokrętle włącznika świateł,panelu sterowania szyb-reszta chyba tak samo :no:[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 10:15_________________________________________________odgrzeję temat jeszcze raz, czy nie wiecie może czy taka farba dostępna jest może w serwisie ASO??, jaka byłaby cena? jaki numer katalogowy?

Opublikowano

zasadniczo mój rok produkcji to 12.2003, rzeczywiście jakość farby poprawiła się ale np. na klimatroniku,pokrętle włącznika świateł,panelu sterowania szyb-reszta chyba tak samo :no:[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 10:15_________________________________________________odgrzeję temat jeszcze raz, czy nie wiecie może czy taka farba dostępna jest może w serwisie ASO??, jaka byłaby cena? jaki numer katalogowy?

zadzwon w pn do ASO w twojej okolicy i wszystko sie dowiesz z ppierwszej reki :)

kolor deski jak kolega wczesniej Ci napisal to 6PS

Opublikowano
  • Autor

niestety Pan z ASO powiedział, że nie mają lakierów do wnętrza, może ktoś z Was ma dostęp do tej farby albo chociaż wie gdzie jest dostępna?? Z góry dzięki za info

Opublikowano

niestety Pan z ASO powiedział, że nie mają lakierów do wnętrza, może ktoś z Was ma dostęp do tej farby albo chociaż wie gdzie jest dostępna?? Z góry dzięki za info

kiedys gdzies na forum byl taki wykaz z tego co pamietam ale trzeba by dobrze :szukaj:

Opublikowano

Jesli jest to Soul Black to kod jest 6PS albo 4PK. Jak wyciagniesz ten plastik co jest kolo hamulca recznego to jest tam numer kodu.

Opublikowano
  • Autor

a jaki jest kod tej szarej farby w a4 b6?? jeżeli uzyskam odpowiedź z innego ASO odnośnie dostępności tych lakierów to podrzuce co i jak, bo narazie jak pytam się o to, to wszyscy robią wielkie oczy jakby coś takiego nie istniało :shocked: