Maluch Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Kupiłem niedawno Audi A4 2.8 Avant w Quattro i mam problem przy wbiciu gazu w dowód rejestracyjny.Posiadam tylko homologację na butlę (ważna jeszcze 7lat).Poprzedni właściciel więcej papierów do instalacji nie posiada.Instalacja Stag-6 wtryskiwacze Valtek czerwone byłem u gazowników stwierdzili że zamontowana jest profesjonalnie.I teraz pytanie kto ma możliwość załatwić papiery żebym spokojnie mógł przy rejestracji samochodu wbić gaz do dowodu.Info proszę na Priv
lenek208 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 skocz do kumatego gazownika niech ci "zamontuje" i wystawi fakturę montażu. oczywiście nic za darmo. chyba tego ci brakuje?
Maluch Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Jedynie jeden gazownik u mnie w mieście pójdzie na to ale chce 700zł
SZYNKAR Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Jak to się stało ze kupiłeś auto bez wbicia LPG w papiery? Jak wiesz gdzie było robione postaraj się o kopię faktury, powinno być mniej niż 700. Jak się coś stanie od tego gazu, to eksperci sądowi rozbiorą auto na proszek, a wystawiający fakturę może nawet na 8 lat dostać pokój z widokiem na spacerniak. Stąd 700. Ja mam papiery dozoru elektrycznego ale nic nie wbijam "na lewo", rozumiecie lęk małych pomieszczeń...
LOKO Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Nie wiem jak poprzedni właściciel podbijał przeglądy bez wbitego gazu ale w końcu "Polak potrafi" Tak jak kolega wyżej napisał najlepiej spróbować zdobyć duplikat faktury a homologacją instalacji - pytałem ostatnio na przeglądzie gościa o to i mówił że koszt to coś ok.200 zł. No i masz legalny papier a nie jakiś szemrany
honda Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Kolega jeździ już trzecim samochodem bez wbicia gazu w dowód ale są oszczędności
Łukasz 23 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Oszczędności tyle że przy przeglądzie 60zl płaci mniej a jak go psy złapią to dowodzik pa pa będzie .
Rekomendowane odpowiedzi