kred Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 jak w temacie. mam zdjety boczk dzwi i mam wielki problem ze zdjeciem klamki odkrecilem jedna widoczna srobe torx i wszystkie ciegna i nic sie nie dzieje. klamka nadal sie dosc mocno trzyma dzwi.
rotter Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 jak się nie myle to musisz wyjąć na zewnątrz osłone klamki czyli unieś klamke podważyć małym wkrętakiem od strony zamka listwe mocującą i ściągnąć ją czyli to za co łapiesz ręką otwierając drzwi i tam bedzie klamra obrotowa jest ona przy zamku i to pewnie ona ci trzyma
kred Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Opublikowano 1 Marca 2008 sa jakies miejsca gdzie to podwazyc bo wydaje mi sie ze latwo ta oslonke uszkodzic. czy ktos moze wrzucic screena z etki jak to wszystko wyglada.
rotter Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 http://images34.fotosik.pl/163/4f6f924fc424671a.jpg jak by co nie tak to daj znać punkt 8 to rygiel o którym pisałem i to on ci trzyma
kred Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Opublikowano 2 Marca 2008 masakra z tym zamkiem. wszystko zrobilem ale meczylem sie caly dzien. nie popisali sie niemcy z tym rozwiazaniem dojscie do bani a montaz samego rygla do klamki zupelne nieporozumienie konstrukcyjne . mam pare fotek z montazu wkrotce wrzuce w garaz napewno sie przyda. na szczescie wszystko juz ok dzieki za pomoc
rotter Opublikowano 2 Marca 2008 Opublikowano 2 Marca 2008 no wiesz z tego co czytałem ten rygiel służy po to między innymi by ci nikt klamki nie ukradł ale pomineli chyba ten fakt że ty sam też jaj nie zdemontujesz fotki wrzuć kiedy bo sam bym to zobaczył z ciekawością pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi