crash Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 doczekałem się wymiany klocków hamulcowych ,przednich chciałbym użyć firmy ATE i tu moje pytanie. na allegro znalazłem klocki firmy ATE za 155 zł lecz nie wiem czy są one oryginalne, bo w sklepie motoryzacyjnym podano mi cenę 248zł ,czy może być aż taka rozbieżność cenowa? samochód jaki posiadam to A4 b6 2,5 TDI Q. a to link do tych klocków z allegro http://allegro.pl/klocki-hamulcowe-ate-vw-passat-audi-a4-a6-przod-i1871874119.html jeśli któryś z kolegów znalazł by chwilkę zerknąć na zdjęcia tych klocków i dać odpowiedź był bym bardzo wdzięczny.
Dev Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 jest taka mozliwosc roznic cenowych ale odpusc sobie Ate zapodaj Ferodo FDB1717
Arturoo Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 zapodaj Ferodo FDB1717 albo ceramiczne ATE
crash Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 wczoraj założyłem ATE z linku w pierwszym poście, więc uważam temat za zamknięty. dziękuję wszystkim kolegom za porady.
Rekomendowane odpowiedzi