Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Honda Accord I-CDTI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich kolegów. Ojciec che kupic Hondę jak w temacie rocznik 2006-2007r. Czy któś miał taki samochód, a moze miał doczynienia z takim autem, jakie są zalety i wady tego auta, czy warto kupic taki samochód? Proszę o pomoc :)

Opublikowano

wiem ze silniki dizelka sa calkiem przyzwoite ... :naughty:

Opublikowano

mialem kiedys accorda, ale w benzynie

kiedys w automaniaku martyna wojciechowska zachwycala sie wlasnie tym dieselkiem z japonii

mi sie hondy bardzo podobaja

dla taty bedzie w sam raz

honda ma wlasciwie same zalety

serwisujcie ja w porzadnym warsztacie a odwdzieczy sie Wam dlugowiecznoscia i bezawaryjnoscia

Opublikowano

dokładnie, hondy mają bardzo dobre silniki, wytrzymują dużo kilometrów, zarówno civic jak i accord to bdb autka... tyle ze szkoda ze czesto czesci hondy byly drozsze od czesci do audi (w starszych rocznikach)...ale to juz szczegoł :) , tak czy inaczej panuje opinie , uzasadnione oczywiscie, ze są to autka które jeżdżą, jeżdżą i jeżdża i nic sie z nimi nie dzieje, znam niejednego właściciela hondy który bardzo sobie chwali autko..nawet ostatnio poznałem kolesia (gość okolo 40) który jeździ accordzikiem od lat kilku i mówił mi że jest strasznie zadowolony z autka i że nie zamieniłbym go na żaden inny.. pewnie jakby wsiadł w audi to by zamienił :tongue4: , tak jak w poscie powyzej....jesli bedzie sie dbalo odpowiednio o autko na pewno odwdzieczy sie dlugą bezawaryjna jazda ... :th:

ps. mialem swego czasu honde, tyle ze civic coupe wiec wiem o czym mowie ;)

Opublikowano

:hi:

autko jakie chce kupic twój ojciec posiada mój kolega.Kupił nowa z salonu w 2006r. Jest bardzo zadowolony.Mowi ze najwieksza zaleta to dynamiczny :evil:i oszczedny silnik.Sporo jezdzi po Polsce i jak na taka pojemność i takie predkości jakimi sie porusza :decayed:to pali mu do 7l/100km.nawet sie tym przejechałem i powiem ze jest sporo miejsca wiecej jak w mojej a4b6 :confused4:silniczek ma faktycznie kopa i to moze ctroche lepszego jak 1,9AWX który mi służy...ogólnie autko fajne i wygodne... :>