Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRE] Co to za wtyczki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,powiedzcie proszę co to za wtyczki które znajdują się za zbiornikiem na płyn do chłodnicy są one przymocowane do plastiku o wymiarach 15 na 15 który jest przykręcony pionowo do maty aluminiowej,jeżeli mi się uda to wkleję zdjęcie,dodam że dwie idą do dołu a jedna idzie w stronę pasażera .[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 18:20_________________________________________________może teraz wkleję zdjęcie

DSCF3103_519x389.jpg

[br]Dopisany: 20 Październik 2011, 18:24_________________________________________________Matko Boska,tylu ludzi oglądało to zdjęcie i nikt nie wie do czego one są :no:może kupiłem audi od jakiegoś ACHMEDA który chciał podłączyć ładunek :polew: :polew: :polew:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Odczytałem dwie wtyczki-mniejsze jeden ma numer taki----1J0973703 PBT FEB 5,2 1903 następny to--- 1J0973702 PBT FEB 4.4 4599 może po tym kolega rozczyta tajemnicze wtyczki :>[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 15:06_________________________________________________Dam jeszcze jedną fotkę,może teraz ktoś powie co to za wtyczki

DSCF3104_640x480_604x428.jpg

[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 21:18_________________________________________________Tylu posiadaczy audi a4 b7 i nikt nie może powiedzieć co to za wtyczki? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Ryniu spokojna twoja rozczochrana - WRC za chwilunie wyklaruje Ci temacik dogłębnie :wink4: p.Grzegorz wie co w trawie piszczy :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Ryniu spokojna twoja rozczochrana - WRC za chwilunie wyklaruje Ci temacik dogłębnie :wink4: p.Grzegorz wie co w trawie piszczy :wink4:

:polew: :polew: :polew:wydaje mi się czy słyszę ciszęęęęęęęęęęęęęęęęnic nie widzę :polew: :chyba napisali niewidocznym atramentem :mysli:
Opublikowano

Odczytałem dwie wtyczki-mniejsze jeden ma numer taki----1J0973703 PBT FEB 5,2 1903 następny to--- 1J0973702 PBT FEB 4.4 4599 może po tym kolega rozczyta tajemnicze wtyczki :>[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 15:06_________________________________________________Dam jeszcze jedną fotkę,może teraz ktoś powie co to za wtyczki

DSCF3104_640x480_604x428.jpg

[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 21:18_________________________________________________Tylu posiadaczy audi a4 b7 i nikt nie może powiedzieć co to za wtyczki? :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Wedlug ETKI jest to wtyka do nadajnika impulsow wałka rozrzadu do silnikow BGB , BUL ,BWE , BPJ ,BYK c\yli przygotowana instalacja do benzyniaka :)

Zas druga wtyka jest do czujnika obrotow .

Opublikowano
  • Autor

Dzięki serdeczne za podpowiedz, myślałem że to jakieś przygotowane wejście na postojowe grzanie.Pozdrawiam

Opublikowano

noale ale to moze znaczyc ze twoje auto jest po swapie z benzyny na diesla.... :cool1:

Opublikowano

noale ale to moze znaczyc ze twoje auto jest po swapie z benzyny na diesla.... :cool1:

Tez tak podejrzewalem :wink4: Po VINie trzeba by bylo spradzic :)

Opublikowano
  • Autor

Po vin jest diesel sprawdzałem :>

Opublikowano

no ale nie wiadomo z czego jest kasta... :cool1:

zagladales pod kanape i we wneke kola zapasowego?

Opublikowano
  • Autor

Według wszystkich znaków na niebie , oznaczeń na karoserii i silniku jest wstawiony od początku diesiel :notworthy: