Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wszystkiego najlepszego Pawle :hi: dużo kasiorki na mody :kox:

dzięki Jędrek a kaska potrzebna bez tego nic sie niestety nie zrobi :)[br]Dopisany: 05 Styczeń 2012, 15:36_________________________________________________

Nawet truskawki chwalą :good: 100 lat :hi:

dziekuje :hi:

Opublikowano

Pablo to kiedy następny mod i jaki. :tongue4: Kurdeee tak mi się twoja podoba ahhh. :slina: Sprzedaj mi ją :evil:

Opublikowano
  • Autor

Pablo to kiedy następny mod i jaki. :tongue4: Kurdeee tak mi się twoja podoba ahhh. :slina: Sprzedaj mi ją :evil:

Oj jeszcze nie wiem co nastepne bedzie zastanawiam się cały czas :) hehe miło słyszec ze sie podoba a co do sprzedania musiał bys sporo PLN-ów polozyc :)

Opublikowano

nie no nie sprzedawaj :tongue4: taka perełke :naughty: działaj tam w wolnych chwilach

a tak to szerokości :)

Opublikowano
  • Autor

nie no nie sprzedawaj :tongue4: taka perełke :naughty: działaj tam w wolnych chwilach

a tak to szerokości :)

hehe nie takie proste by było ja sprzedac chyba że worek kasy by poszedł :polew: na razie modów nie będzie bo trzeba porobic pare rzeczy tzn przygotować autko pod softa moze :)

Opublikowano

Teraz na żywo jest fpytę :kox::decayed:

Opublikowano
  • Autor

efekt dopiero daje jak sie ja dopiesci jakies mycie itp bo wczoraj brudna byla jak ....

dziękuje Krzysiu za logi pocieszyles mnie strasznie wczoraj bo turbina pompki itp igla :):notworthy:

Opublikowano

Jak to się stało że nie zauważyłem Twojej przesiadki na B6 :gwizdanie: :decayed:

Powiem tak, prze cholera ładna nie będę się pytał o wrażenia z przesiadki bo jeszcze pewnie nie ochłonąłeś :naughty:

Kolor jedyny słuszny w B6, bogata opcja jak by nie było :> tylko do szczęścia brakuje quattro które oczywiście można wyrezać a daleko do Krk nie masz :naughty:

Jeszcze raz graty zakupu :notworthy::kox:

Opublikowano

Jeszcze tylko się Paweł na zlot zapisze i jest wszystko :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Jak to się stało że nie zauważyłem Twojej przesiadki na B6 :gwizdanie: :decayed:

Powiem tak, prze cholera ładna nie będę się pytał o wrażenia z przesiadki bo jeszcze pewnie nie ochłonąłeś :naughty:

Kolor jedyny słuszny w B6, bogata opcja jak by nie było :> tylko do szczęścia brakuje quattro które oczywiście można wyrezać a daleko do Krk nie masz :naughty:

Jeszcze raz graty zakupu :notworthy::kox:

No powiem ci ze przesiadka taka jak mi sie marzyła :) a jeżeli chodzi o wypasik to jest co raz to lepszy zabawa jest fajna z B6 polecam :)

Musze tam wlasnie podleciec na spocika do krk dalej robicie co tydzień???

dzięki za pamięć jednak ktoś zapamietal moje rezanko w b5 :)[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 20:40_________________________________________________

Jeszcze tylko się Paweł na zlot zapisze i jest wszystko :gwizdanie:

hehe wiesz Krzysiu ja wstydliwy jestem ni9e wiem czy bym sie odnalazł na takiej imprezce :>

Opublikowano

hehe wiesz Krzysiu ja wstydliwy jestem ni9e wiem czy bym sie odnalazł na takiej imprezce :>

Nie piardol :decayed:, po dzisiejszym spocie myślę że się zapiszesz :gwizdanie:

B6 obczajone z bliska, furmanka robi robotę, bardzo ładna sztuka :thumbup:

Wszystkie mody idą w dobrym kierunku i oby tak dalej a będzie :kox::good:

Dziękuje za odwiedziny w krainie smoków wawelskich :notworthy: Myślę że spot się podobał :):decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie piardol :decayed:, po dzisiejszym spocie myślę że się zapiszesz :gwizdanie:

B6 obczajone z bliska, furmanka robi robotę, bardzo ładna sztuka :thumbup:

Wszystkie mody idą w dobrym kierunku i oby tak dalej a będzie :kox::good:

Dziękuje za odwiedziny w krainie smoków wawelskich :notworthy: Myślę że spot się podobał :):decayed:

oczywiscie ze się podobał było git malina :) no i te autka :)

dzieki PABLO za dobre oprowadzenie :good:

Opublikowano

Mam nadzieje że się nie otrułeś kiełbaską pod halą :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie nic mi nie było kiełbaska wymiata nastepnym razem musisz mnie zabrac na ta co mowisz ze jest lepsza :)

Opublikowano

nie nic mi nie było kiełbaska wymiata nastepnym razem musisz mnie zabrac na ta co mowisz ze jest lepsza :)

Dokładnie będziesz miał porównanie :kox:

Zrobili Ci z tą zapalniczką :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie będziesz miał porównanie :kox:

Zrobili Ci z tą zapalniczką :mysli:

sam sobie zrobiłem małe rezanko juz za momencik wrzucam foto :)[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:51_________________________________________________no i kolejny mały modzik do kompletu popielniczka przednia 1nk :) małe rezanko a cieszy :)

158e66af3c6d7b07med.jpg[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 13:54_________________________________________________Kolejny malutki modzik zabudowanie akumulatorka i tej pustej przestrzeni :) podziekowania dla CUBERA za numery części :good:

0fa068c03b607e4dm.jpga1090ec03278594dm.jpg

Opublikowano

No, pogratulować audicy :good:

Opublikowano

Widzę że błyskawicznie bierzesz do siebie porady i już kolejny mod zrobiony :naughty:

Opublikowano

Odrazu lepiej pod maską wygląda :good:

Ja szukam i nic :( Już się zastanawiam nad dieslem bo miałbym ropę tanio ale boje się tych pompowtrysków i innych rzeczy typu dwumas itp :confused4:

Opublikowano

kiepsko ta popielniczka wygląda bez kompletu na biegi, jak chcesz to ci moge spowrotem moge soul sprzedac :tongue4: