Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
też jestem ciekawy jak na tych białych felach wygląda.. zajrzałem pewny że fotki pooglądam a tu cisza w temacie :doh: buuuu

:decayed:

ty jestes ciekawy a co dopiero ja mam powiedzieć:shock3: jak mi tu jedna lezy w pokoju i patrze na nia codziennie :facepalm:

no to się nazywa prawdziwy fan motoryzacji :thumbup1:

no w sumie ćwierć fana bo jakbys miał 4 to byłby pełny fan :decayed:

hehehe powiem ci że jak bym miał wiekszy pokój to pewnie bym miał komplecik hehehe:decayed:

takie cos miec w pokoju to fan pełną gębą :dancing:

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

seves to śpi na staryh oponach i przykrywa się starą podsufitką :decayed: on to dopiero jest maniak :decayed:

Opublikowano
seves to śpi na starych oponach i przykrywa się starą podsufitką :decayed: on to dopiero jest maniak :decayed:

no co za ściul :kox:

śpię na starych bo nowych mi szkoda.. a podsufitką s-line z avanta sie fajnie przykrywałem i było miło i ciepło ale mi ją zabrałeś i teraz marznę :whistling:

Opublikowano
  • Autor
seves to śpi na staryh oponach i przykrywa się starą podsufitką :decayed: on to dopiero jest maniak :decayed:

Tomku ty sie smiejesz ale moja podsufitka tez koczuje w piwnicy i nie mam co z tym zrobic hehehe:facepalm: bo nikt nie chce tego kupic a moge oddac full komplet za 200zł

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

seves to śpi na starych oponach i przykrywa się starą podsufitką :decayed: on to dopiero jest maniak :decayed:

no co za ściul :kox:

śpię na starych bo nowych mi szkoda.. a podsufitką s-line z avanta sie fajnie przykrywałem i było miło i ciepło ale mi ją zabrałeś i teraz marznę :whistling:

i nie zapomnij ze ta posciel nigdy sie nie brudziła zapewne bo czarna hehehe:wink:

Opublikowano

Tomku ty sie smiejesz ale moja podsufitka tez koczuje w piwnicy i nie mam co z tym zrobic hehehe:facepalm: bo nikt nie chce tego kupic a moge oddac full komplet za 200zł

To ja Ci moją oddam za 150 :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ok to ja swoja oddam za 149.99 :tongue4:

kurde widze ze wszyscy co zmieniali na czarną maja ten sam problem hehehe:polew:

Opublikowano

kurde widze ze wszyscy co zmieniali na czarną maja ten sam problem hehehe:polew:

ja wczoraj zmieniałem na czarną i jasna od razu do pieca(szkoda miejsca marnować).Nie łudziłem się. jeszcze nikt chyba nie sprzedał jasnej :)))

Opublikowano
  • Autor

ja wczoraj zmieniałem na czarną i jasna od razu do pieca(szkoda miejsca marnować).Nie łudziłem się. jeszcze nikt chyba nie sprzedał jasnej :)))

hehehe no najlepsza opcja chyba :grin::polew:

Opublikowano

E tam ja jak zmienię na czarną to ze starą będę modził dla picu hehe. Jakąś kratę się naklei czy coś w tym stylu. :wink: Może wyjść fajnie :kox:

Codziennie tu zaglądam patrzę czy są te białe 18 na aucie a tu lipa. :thumbdown:

Opublikowano

Patryś nie jestes sam tez czekam na konkretny aktual a tu lipa :P

Opublikowano
  • Autor

spokój mi tu nie nerwowo :decayed:

pomyślcie jak wy jestecie ciekawi to co dopiero ja przezywam :wallbash:

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

no i kolejny fajny modzik się szykuje nakładki na pedały od RS4 dziś doszły :banan:mod kozak ale strasznie kosztowny jak za takie pierdółki:facepalm:

47e02cab7f8e3ed0med.jpg

Opublikowano

No modzik zacny ale odstraszający ceną hehe. Lepiej wydać ją na coś pożyteczniejszego :P

Opublikowano
  • Autor
No modzik zacny ale odstraszający ceną hehe. Lepiej wydać ją na coś pożyteczniejszego :P

no ceny z allegro są chore ale ja z głupia wysłałem do goscia meila ze mu moge dac tyle i tyle chwila targowania i zostały zakupione a były wystawione za 500zł :wallbash:tyle na pewno bym nie dał:thumbdown:

Opublikowano

No cena fakt kosmiczna za 4 kawałki plastiku.

Kiedy dogonię moją z wyglądem choć trochę do twojej ajjjj :(

Nigdy bo moja niebieska. :(((

Opublikowano
  • Autor
No cena fakt kosmiczna za 4 kawałki plastiku.

Kiedy dogonię moją z wyglądem choć trochę do twojej ajjjj :(

Nigdy bo moja niebieska. :(((

to nie plastik to aluminium.

dogonisz nic sie nie martw tylko trzeba chciec :decayed:

a co do kolorku to z niebieskiego zajebistego kozaczka mozna zrobic np niebieski z dodatkami czarnego zero chromu i już jest :kox:

Opublikowano

Czepiasz się słówek :P

Ja chce ale nie ma jak hehe Człowiek robi a tu nie ma $ gdzieś zawsze są inne wydatki po drodze :(

Niebieski z czarnymi dokładkami mi się podoba ale nie będę zmieniał swojej bo by było bez sensu hehe :facepalm:

Opublikowano

Patrys moj tez nie jest czarny a nie zamienilabym go :P

no nakladki kozak tez musze pomyslec o takich u siebie ;)

Opublikowano
  • Autor
Czepiasz się słówek :P

Ja chce ale nie ma jak hehe Człowiek robi a tu nie ma $ gdzieś zawsze są inne wydatki po drodze :(

Niebieski z czarnymi dokładkami mi się podoba ale nie będę zmieniał swojej bo by było bez sensu hehe :facepalm:

sens jest zawsze :decayed: to nie baw sie tak ostro i nie szastaj $$ to i bedzie na mody :wink:

ty sie pytasz kiedy dogonisz swoją moją a pomyśl jak moja nawet jeszcze w połowie nie jest taka jak np wrclaguna, Bart-s, marcin_o23, adamooo......... i mógł bym tak dalej wymieniać

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

Patrys moj tez nie jest czarny a nie zamienilabym go :P

no nakladki kozak tez musze pomyslec o takich u siebie ;)

tam gdzieś z twoich okolic właśnie kupiłem te właśnie:wink:

Opublikowano

Szastaj żeby jeszcze było na co he. Bez jaj oszczędzam dutku ostro. Teraz fele a to nie mały wydatek. W tym roku mam trochę wydatków na furke żeby doprowadzić ja do stanu takiego jak chce choć w 30% a trzeba tez odkładać na własne M w końcu :wink:

Opublikowano

tam gdzieś z twoich okolic właśnie kupiłem te właśnie:wink:

oo ciekawe powiadasz

znajomy ma rs ale nic sie nie chwalil ze sprzedaje na czesci :D

a tak powaznie to kilka sztuk tego jedzie u mnie w malym BTW ;)

no ja w tym m-cu nad szybami kombinuje ale narazie brak czasu ehhh