P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 będzie w PDFie Jaaaa:facepalm: Ciekawe jak to otworzy:kwasny: Wydrukuj mu to i najlepiej przyklej do radia żeby wiedział do czego to jest:decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 te te synki koniec nabijania sie bo jak sie przejade do jednego albo drugiego to bedzie dym ja tu w pelni inwestuje a tu idzie jakies nabijanie sie ja wam pokaże za niedlugo
P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 te te synki koniec nabijania sie bo jak sie przejade do jednego albo drugiego to bedzie dym ja tu w pelni inwestuje a tu idzie jakies nabijanie sie ja wam pokaże za niedlugo Paweł jeszcze se Gips pokruszysz
jozek726 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Paweł ile chcesz za to RNS-E ? Może dam to CD coś dopłacę i wezmę
pablo_ua4 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 te te synki koniec nabijania sie bo jak sie przejade do jednego albo drugiego to bedzie dym ja tu w pelni inwestuje a tu idzie jakies nabijanie sie ja wam pokaże za niedlugo Paweł jeszcze se Gips pokruszysz niech mi ta reka tylko wyzdrowieje to zobaczysz a wiesz ze i tak bede musial cie odwiedzic
fantowski Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 te te synki koniec nabijania sie bo jak sie przejade do jednego albo drugiego to bedzie dym ja tu w pelni inwestuje a tu idzie jakies nabijanie sie ja wam pokaże za niedlugo Paweł jeszcze se Gips pokruszysz niech mi ta reka tylko wyzdrowieje to zobaczysz a wiesz ze i tak bede musial cie odwiedzic pies który szczeka nie gryzie Ty tam lepiej wyjmuj RNS z climatronickiem i koszem dla mnie
P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 te te synki koniec nabijania sie bo jak sie przejade do jednego albo drugiego to bedzie dym ja tu w pelni inwestuje a tu idzie jakies nabijanie sie ja wam pokaże za niedlugo Paweł jeszcze se Gips pokruszysz niech mi ta reka tylko wyzdrowieje to zobaczysz a wiesz ze i tak bede musial cie odwiedzic Tu zrobimy zwarcie, tam zwarcie
pablo_ua4 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 te te synki koniec nabijania sie bo jak sie przejade do jednego albo drugiego to bedzie dym ja tu w pelni inwestuje a tu idzie jakies nabijanie sie ja wam pokaże za niedlugo Paweł jeszcze se Gips pokruszysz niech mi ta reka tylko wyzdrowieje to zobaczysz a wiesz ze i tak bede musial cie odwiedzic pies który szczeka nie gryzie Ty tam lepiej wyjmuj RNS z climatronickiem i koszem dla mnie ty to sobie lepiej podjedz do ASO i wez co ci zamowilem
fantowski Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 te te synki koniec nabijania sie bo jak sie przejade do jednego albo drugiego to bedzie dym ja tu w pelni inwestuje a tu idzie jakies nabijanie sie ja wam pokaże za niedlugo Paweł jeszcze se Gips pokruszysz niech mi ta reka tylko wyzdrowieje to zobaczysz a wiesz ze i tak bede musial cie odwiedzic pies który szczeka nie gryzie Ty tam lepiej wyjmuj RNS z climatronickiem i koszem dla mnie ty to sobie lepiej podjedz do ASO i wez co ci zamowilem dzisiaj nie miałem czasu podjechać bo trzeba było gumki szykować na lato i nową kierę do auta
pablo_ua4 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 Tu zrobimy zwarcie, tam zwarcie nie bedziemy robic żadnych zwarc
P-U-M-A Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Paweł też dzisiaj już testował gumki na lato:decayed::decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dzisiaj nie miałem czasu podjechać bo trzeba było gumki szykować na lato i nową kierę do auta no i pieknie do divisionu z fanta ---------- Post dopisany at 23:48 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- Paweł też dzisiaj już testował gumki na lato:decayed::decayed:http://www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2009/11/prezerwatywy-gumki-425x314.jpg nie dzis nie ale wczoraj ---------- Post dopisany 13-04-2013 at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany 18-03-2013 at 23:48 ---------- znalazlem chwilke wiec zmienilem kapcie juz na letnie i nakleiłem naklejki na tyl
pablo_ua4 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dzieki Łukaszu za naklejke jest git hehe:wink:
P-U-M-A Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pablo lepiej powiedz co modzimy za 2 tygodnie:decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 hehehe to na co nie moge sie juz doczekac :decayed: BOSE!!!!!!!!!!! Oczywiscie kompletne juz sie nie moge doczekac
pablo_ua4 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2013 i przy okazji naprawimy szybe kierowcy
P-U-M-A Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Bo ci zaś Boluś otworzy kiedyś:grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi