cebula Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Witam mam problem z otwarciem maski komory silnika i nie mam pojęcia co z tym fantem samemu zrobić. Dźwignia która jest wewnątrz jest luźna i nie idzie otworzyć maski silnika to samo z dźwignią przednią na zewnątrz bez efektu. Może linka nie wytrzymała napięć albo spadła z zamka. Chciałem dolać zimowego płynu do spryskiwaczy a tu klapa na całego. Proszę o pomoc wielkie dzięki bo mróz coraz bliżej.
laki83 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 kolego wystarczy dobrze poszukać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=22551.0;highlight=otwieranie
cebula Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2012 Ja miałem ten sam problem osobiście nic nie zrobiłem tylko oddałem mechanikowi barowali się godzinę i udało się samemu nic nie zrobisz w komorze silnika jest bardzo mało miejsca na manewry.U mnie ze starości padł zamek powodzenia
Pawlo 2004 Opublikowano 1 Lutego 2012 Opublikowano 1 Lutego 2012 A u mnie jest taki problem, że żeby otworzyć maskę to tak mocno trzeba ciągnąć tą rączkę w samochodzie, że za każdym razem mam strach, że się linka zerwie albo coś Nie wiem co mam z tym zrobić
Rekomendowane odpowiedzi