Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Problem z podświetleniem wizytownika i uchwytu na kubek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów forumowiczów :hi:

Mam mały problem z podświetleniem wizytownika i uchwytu na kubek.

przycisk od esp jest podświetlony jest ok, natomiast reszty nie pdświetla a wcześniej działało wszystko.

w związku z tym mam pytanie czy muszę wymienić szufladkę i uchwyt na ten kubek czy da się to naprawić, może mogło coś się odłączyć? :mysli:

Proszę o porady z góry dzięki :hi:

Opublikowano

Raf79 jak nie zdemontujesz - to nie będziesz wiedział ..........

Opublikowano

witam

nareszcie dałem radę zdemontowałem ale nie widzę tam żadnych kabelków czy coś

to jak to podświetlenie działało dziwne :mysli:

Może ktoś coś wie na ten temat?

dzięki wielkie :hi:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: jak nie ma kabelków to pewnie bez przowodowo przez fifirifi działało :polew:

kolega a może Ci się coś pomyliło z tym, że miałeś podświetlanie :mysli:

Opublikowano

fifirifi heh :polew: :polew: :polew:

no miałem napewno a teraz nie :(

Sam juz nie wiem o co w tym chodzi?jak esp podświetla a jest obok wizytownika i uchwytu na kubek to pewnie reszta też musi być podświetlana Zresztą jak zdjąłem przedni panel z wizytownika to pod nim jest jakaś płytka jakby wyświetlacz :mysli:

Cóś sie zjarało tylko co??? :wallbash:

Może ktoś mi podpowie jak to ma podświetlać jak to wygląda i jak jest podłączone?może jakieś fotki?

Byłbym wdzięczny wtedy mógłbym porównać czy u mnie jest identycznie

dzięki bardzo :hi:

Opublikowano

nie miałeś podświetlanych pewnie

masz w daszkach przeciwsłonecznych lampki które świecą jak odsuwasz lusterko??

czy przestrzeń na nogi jest oświetlona, jak drzwi otwierasz to świeci z pod dnich na grunt i czy masz dwie czerwone diody które świecą z góry z lampki sufitowej na gałkę od biegów??

f23a3a1ce94f3035.jpg

Opublikowano

witam Antonio

nie mam tak obszernego podświetlenia ale na wizytownik i uchwyt na kubek miałem napewno na 100%.

Troszkę mi to nie daje spać...

Zresztą sam już głupieje chyba to zostawię jak jest :(

pozdro

Opublikowano

jak nie masz tak obszernego to napewno jak auto wyjechało z fabryki niepodświetlał się uchwyt i wizytownik

Opublikowano

Jeśli masz wyjęty wizytownik czy "kubek" to z tyłu na jego ściance powinieneś mieć wejście na kostkę (patrz

[ALL B6] Montaż elementów pakietu oświetlenie - kratek nawiewów, lampki przedniej ) Jeśli pakietu podświetlenia nie posiadasz z tyłu będzie tylko dziura:) To chyba najprostszy sposób sprawdzenia

Opublikowano

dzięki dzięki Pawełek10

wymontuje to jeszcze raz i sprawdzę

właśnie zdemontowałem uchwyt na kubek i cholercia pusty :(

nic nie ma żadnych diód tylko miejsce na ich wstawienie...

Pewnie to tylko Mi sie wydawało że miałem kiedyś podświetlone(aczkolwiek nadal tak myślę) :mysli:

Trudno trzeba będzie dorobić

dzięki wielkie wszystkim za pomoc

pozdrówki :hi:

Opublikowano

a nie mówiłem :decayed:

Opublikowano

a nie mówiłem :decayed:

jakiś rok temu był identyczny przypadek :)

Opublikowano

Jak będziesz chciał to może będę miał z wersji angielskiej musiałbyś podłubać i to przełożyć tylko ostrzegam ja już raz to robiłem i wyszła trochę rzeźnia (ale po włożeniu do auta jak oryginał) bo tam oprócz diody z tyłu masz jeszcze taki pasek powiedzmy plastikowy który jest przyklejony z tego co pamiętam. Ewentualne można zmienić tylko przody (chodzi o uchwyt na kubek bo wizytownik to chyba to samo) Jak się dobiorę do swoje a4 to mi się wszystko przypomni

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam Wszystkich

Mam pytanie czy ktoś wie jak takie podświetlenie założyć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...