Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To brzmi wyjątkowo sarkastycznie :evil:

Nie wiem jak brzmi, ale to chyba jedyny sensowny sposób żeby znaleźć problem mając do dyspozycji części - z tego co zrozumiałem Pablo ma dostęp do części i nie musi ich kupować żeby podmienić także w czym problem ?

Dla mnie żaden. :cool1:

Może tak się wyrażę: Twoja wypowiedź brzmi wyjątkowo sarkastycznie, a masz rację :kox:

Opublikowano

Twoja wypowiedź brzmi wyjątkowo sarkastycznie, a masz rację :kox:

Weź się ogarnij, bo Ci zaraz z SW-98 coś przestrzelę :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Twoja wypowiedź brzmi wyjątkowo sarkastycznie, a masz rację :kox:

Weź się ogarnij, bo Ci zaraz z SW-98 coś przestrzelę :naughty: :naughty: :naughty:

W sensie potrzebujesz być w odległości kilku kilometrów ode mnie, żeby poczuć się bezpiecznie ? :naughty:

Opublikowano

W sensie potrzebujesz być w odległości kilku kilometrów ode mnie, żeby poczuć się bezpiecznie ? :naughty:

Nie rób OT :kox:

Opublikowano

Nie rób OT :kox:

:D

Żałuję, że nie mam PC, bo bym pograł z Wami. :evil:

[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 10:52_________________________________________________

karwa kontaktuję się znowu z helpdeskiem bo mi się od wczoraj statystyki wczytują :wallbash:

ale na tej stronie http://bf3stats.com/stats_ps3/KrisH-71 wszystko OK :mysli:

też dostaliście 20% zniżkę na gry za kontakt z helpdeskiem?

Widziałem, że grałeś w drużynowy DM - z kim Ty w to grałeś ? 0W :17L

Nie graj jak nie masz składu, bo rzucasz siebie wtedy na mięso armatnie. :gwizdanie: :cool1:

Dzisiaj sprawdzałem nasze statystyki - Ja mam ograne 21h36min ty masz 21h23min :D Idziemy łeb w łeb :D

- grasz dzisiaj coś?

Opublikowano

Wczoraj na PC wyskoczył mi błąd, że nie mam zainstalowanej gry i zaczął ściągać plik 485 MB z patchem :)

http://www.enterbf3.com/news/640-patch-details/

Opublikowano

Pablo I tak lami na mapach..leży tylko z snajperką ...myśli że go nie widać :polew: ...Pablo ja dziś tak od 17 będę grał jak coś to dawaj do mnie na serwa :kox:

Opublikowano
  • Autor

Jak to nie da efektu to podmień rzeczy typu klawiatura i mysz

Szukaj problemu w ten sposób.

Jebłem :polew: :polew: :polew:

Kimi grafiki nie mam potrzeby zmieniać bo przecież nową kupiłem z górnej półki a reszta komponentów jest ok, dzięki za fachowe rady :decayed:

Na forum EA jest wystarczająco dużo problemów z tym.

Opublikowano

Polecam serię BTW

Opublikowano

Jak to nie da efektu to podmień rzeczy typu klawiatura i mysz

Szukaj problemu w ten sposób.

Jebłem :polew: :polew: :polew:

Połączyłeś 2 zupełnie różne zdania. To drugie było podsumowaniem całego posta - nie tyczyło się klawiatury i myszy.

Kimi grafiki nie mam potrzeby zmieniać bo przecież nową kupiłem z górnej półki a reszta komponentów jest ok, dzięki za fachowe rady :decayed:

Na forum EA jest wystarczająco dużo problemów z tym.

Kimi ? Jaki Kimi ? Chyba Ci się już coś miesza.

Nie wiem czy to były fachowe rady, ale skoro były zbędne to myślę, że sam sobie jako świetny specjalista dasz radę, a skoro nie pasuje Ci, że ktoś podrzuca pomysły to przestań tu marudzić i narzekać, że Ci coś nie działa tylko to napraw.

Opublikowano

Jebnij mu !!!

Opublikowano
  • Autor

O f*ck nie wyspałem się dzisiaj, sorry Łukasz :embarrassed::decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 14:29_________________________________________________

Jebnij mu !!!

:polew::decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 14:29_________________________________________________

Połączyłeś 2 zupełnie różne zdania. To drugie było podsumowaniem całego posta - nie tyczyło się klawiatury i myszy.

To było specjalnie przecież, na żarty tak przerobiłem żeby śmiesznie to wyglądało :D

Znasz mnie przecież :decayed:

Opublikowano

Widziałem, że grałeś w drużynowy DM - z kim Ty w to grałeś ? 0W :17L

Nie graj jak nie masz składu, bo rzucasz siebie wtedy na mięso armatnie. :gwizdanie: :cool1:

Dzisiaj sprawdzałem nasze statystyki - Ja mam ograne 21h36min ty masz 21h23min :D Idziemy łeb w łeb :D

- grasz dzisiaj coś?

gram z kim popadnie :decayed: nie wybieram graczy.

he he pewnie masz rację ale odpalam i po prostu gram, ale czasami ludzie fajnie się zgrywają i jest OK :)

ale masz lepsze wyniki w statystykach :wink4:

na razie grałem tak rozgrzewkowo tylko, teraz zaczynam masterować broń i inne rzeczy i na razie głównie gram jako Assault

gram :kox:

ktoś to maku 8011 :mysli:

dobra juz wiem i dodałem ale szkoda, ze nie na PS3 :wink4:

Opublikowano

Jako Assault można bardzo szybko polecieć w statach.

Mam wrażenie, że najszybciej, na mapach takich jak metro. - zamknięta przestrzeń, duże skupiska graczy i ciągła wymiana ognia.

- zajmujesz pozycję w drugiej, trzeciej linii podrzucasz apteczki, defibrylujesz + Shotgun, albo na średni dystans jakiś Rifle :cool1:

Gwarantowene +5000pkt w rundzie + dozgonna wdzięcznosć drużyny.

Niestety jak na mój gust to zbyt wiele osób gra na Fragi nie patrząc na klasy i swoje przeznaczenie jako członek drużyny.

Milion razy zdażało się, żę stoję jak ta pipa za winklem z 2% życia, obok mnie medyk i się gapi jak piz*a i ani nie podrzuci apteczki ani sam nie wyjdzie zdjąć gościa... wk***iają..

Na szczęście zauważyłem, że jeśli ktoś ogarnia trochę i jeszcze trafi się z nim do zespołu to szybko da się to wychwycić i często jeden dugiego się trzyma i sobie pomaga - różnica ogromna :good:

Opublikowano

na metro to często jest taka masakra, że szok

ale gram na różnych mapach

karwa wczoraj mnie często wyrzucało z rozgrywki, utracone połączenie z EA :wallbash:

rozumiem, ze wtedy zdobytych punktów nie nalicza :mysli:

gdzie jest podgląd tych rozgrywek znajomych?[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 21:26_________________________________________________

Na szczęście zauważyłem, że jeśli ktoś ogarnia trochę i jeszcze trafi się z nim do zespołu to szybko da się to wychwycić i często jeden dugiego się trzyma i sobie pomaga - różnica ogromna

A to fakt ale często ktos reanimuje, przecież za to ma punkty

Opublikowano
  • Autor

karwa wczoraj mnie często wyrzucało z rozgrywki, utracone połączenie z EA :wallbash:

Na PS3 też są problemy po aktualizacji.

Opublikowano

Na PS3 też są problemy po aktualizacji.

Ja nie mam żadnych problemów.

Powiedzcie mi w jaki sposób jest liczony SKILL ?

Opublikowano

Dobra teraz się przyznawać kto zamknął wątek :kwasny: .pablo kiedy gramy z większą ekipą ??

Opublikowano
  • Autor

Dobra teraz się przyznawać kto zamknął wątek :kwasny: .pablo kiedy gramy z większą ekipą ??

Proponuje jutro wieczorem :kox:

Godzina do ustalenia :)

- PABLO

- insane_Infinity

- Maciek80

Opublikowano

Mnie też dopisz, chyba będę :>