Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale udało Wam się ściągnąć tego Patcha ?

Nosz k**wa, zapodałem wczoraj to mi wywaliło ponad 6 godzin..

Swtierdziłem, że nie możliwe – wlazłem na PS Store zacząłem ściągać jakieś demo 500mb – a tam 4 godziny !!

Doszedłem do wniosku, że jakieś sprawy techniczne na PSN. Więc dzisiaj rano wstaje odpalam konsolę, BF3, zasysam patcha, a tam 8 godzin!

Ściągnęliście tą łatkę czy nie ?

Opublikowano
  • Autor

Masakra :blink:

Opublikowano

ja ściągnąłem 4.0 dla PS3 wczoraj a dzisiaj pacza do BF3 :decayed:

teraz wyświetla ile trwała runda i ile punktów dla USA lub RU, lunety nie odnotowałem :wink4:

gorzej bo mi lista serwerów zniknęła a odświeżanie nic nie daje :angry:, konkretne gry były z listy serwerów, więcej pkt można było szarpnąć niż z szybkiej gry :good:

Opublikowano

co prawda bf3 na ps nie mam ale robilem up do 4.0 wczoraj wieczorem i przeszedl bardzo szybko wiec musieliscie trafic na moment obciazenia :)

Opublikowano

ja ściągnąłem 4.0 dla PS3 wczoraj a dzisiaj pacza do BF3 :decayed:

teraz wyświetla ile trwała runda i ile punktów dla USA lub RU' date=' lunety nie odnotowałem :wink4:

[/quote']

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ja ku*** nie mogę pobrać tego do dzisiaj.. Ba - nic nie mogę pobrać!

Rozkładam ręcę - test łącza w Ps3 - 500kbp/s :wallbash: Jakość łącza 100%

W tym samym czasie na laptopie 6MB. To się ku*** nie dziwię, że 800mb ściąga się +12 godzin.

Nie mam pojęcia co z tym zrobić :thumbdown:

Opublikowano

I dlatego lepiej kupić sobie PC :kox:

Opublikowano
:kox: :kox: :polew: :polew: Bo PC tylko na FPS'y :gwizdanie:
Opublikowano

Robię dzisiaj Format dysku.

Sprawdziłem Router, wszystkie ustawienia, pozostaje mi Recovery Menu.

I dlatego lepiej kupić sobie PC :kox:

bitchslap.jpg

Opublikowano

Panowie grający na PC - mam takie lekko noobskie pytanie :gwizdanie:

Jak to jest z odblokowywaniem akcesoriów do danego typu broni? Mam np na Techniku odblokowane sporo rzeczy do AKS-74u, holografy, lufy, itp, a zakładając go do Quick Mission nie pokazuje mi nic (golas jak na początku).

jest jakaś możliwość konfigurowania akcesoriów przed misją? Bo ja już zdurniałem całkiem.. :wink4:

Opublikowano

Panowie grający na PC - mam takie lekko noobskie pytanie :gwizdanie:

Jak to jest z odblokowywaniem akcesoriów do danego typu broni? Mam np na Techniku odblokowane sporo rzeczy do AKS-74u, holografy, lufy, itp, a zakładając go do Quick Mission nie pokazuje mi nic (golas jak na początku).

jest jakaś możliwość konfigurowania akcesoriów przed misją? Bo ja już zdurniałem całkiem.. :wink4:

Wchodzisz w edycję klasy i przerzucasz akcesoria, lewo - prawo.

Albo jeszcze w menu ustalasz podstawowy kit.

[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:38_________________________________________________15 level i grasz golasami ? :cool1:

Opublikowano

Podstawowy kit to owszem, ale tam wybór jest pomiędzy poszczególnymi rodzajami broni, ładunków, czy innych skilli. Nie moge kurna zmienić samych akcesoriów na broni - albo zmatolałem, albo nie wiem gdzie i jak :decayed:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:42_________________________________________________Gdzież tą edycję się robi jeśli wolo spytać :decayed:

Opublikowano

Podstawowy kit to owszem, ale tam wybór jest pomiędzy poszczególnymi rodzajami broni, ładunków, czy innych skilli. Nie moge kurna zmienić samych akcesoriów na broni - albo zmatolałem, albo nie wiem gdzie i jak :decayed:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:42_________________________________________________Gdzież tą edycję się robi jeśli wolo spytać :decayed:

No więc wchodzisz w to menu gdzie wybierasz podstawową broń, broń krótką, broń specjalną i Special Skilla..

battlefield_3_weapon_customization.jpg

Wchodzisz dalej w edycję broni i tam w nowym okienku przesuwasz sobie lewo prawo dodatki do broni.

Opublikowano

No właśnie dalej w edycję broni wejść nie mogę kurna i stąd moje pytanie :kwasny: czy to wina braku jakiegoś patcha, czy co - wszystko lata uzbrojone po zęby, a ja walę z golasa :decayed:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:49_________________________________________________Na PC troszkę inaczej to menu wygląda ale wejść i tak nie mogę i tak...

Opublikowano

Ale to jest filmik z PC :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

szlag - właśnie widzę teraz. To albo ja na tyle spory cielak jestem, że nie zauważyłem na górze menu :shocked: got demet motyla noga :polew:

Opublikowano

ed97602c65fa9cdeea782cee74dfc1ffe4cdd2f2.jpg

:decayed:

Opublikowano

ju grin bastard :> :tongue4:

:bag:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:58_________________________________________________idę się zamknąć w sobie :naughty: Kurna teraz troszkę sobie staty w końcu poprawię :kox:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew::kox:

Opublikowano

:polew:

Dobra.. Ludzie.. Coś się ruszyło z moim Ps3 :kox:

dzisiaj będzie rzeź niewiniątek :jerk: :jerk: :jerk:

Opublikowano
  • Autor

Gut :decayed:

Ja zaraz włączę na pc i zobaczę czy też zassa :decayed:[br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 12:07_________________________________________________To tylko na ps3 ta aktualizacja była :mysli: