Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Wyjazd do Niemiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serio :) i można w dzień bez świateł śmigać

Opublikowano

Zapomniałbym, w pasach jadą wszyscy pasażerowie.Brak kosztuje 30 EUR/głowę.

Jak Cię zatrzymają i zapytają o cel podróży, mów, że turystycznie. Lepiej z nimi w gadkę nie wchodzić, bo może być gorzej.

Wiedz, że są gorsi jeszcze od naszych.

tam jest tak samo jak u nas, sa lepsi i gorsi

ja dotad nie mam z nimi narazie zlych wspomnien[br]Dopisany: 27 Październik 2011, 19:51_________________________________________________

Aha, z tego wszystkiego wnioskuję że niemczuchy są strasznie przepisowi. A co do tych autostrad to serio są darmowe? Zawsze myślałem że płatne tak jak u nas.

od łodzi dojedziesz juz do samej granicy niemieckiej autostrada :good:

Opublikowano
  • Autor

Tylko że do granicy płatna :decayed:

Opublikowano

Bo Polska to bogaty naród :polew:

Opublikowano

A co do tych autostrad to serio są darmowe?

Wszystkie są darmowe :> Tylko pamiętaj żeby zbyt długo nie smigać lewym pasem i nadodatek z włączonym kierunkiem monitoring mają za.....ty.

Opublikowano

Detektyw Rutkowski jak tak pędził , to 7tysi musiał wybulić od razu

Opublikowano

ja na ograniczeniu 35 km miałem 55 km i płaciłem 35 euro na miejscu

Opublikowano

Tylko że do granicy płatna :decayed:

ten nowy odcinek swiecko-nowy tomysl ma byc do maja bezplatny, takze moze sie zalapiesz :naughty:

Opublikowano

W mieście uważaj przy skrzyżowaniach -radary- i to nie tylko wyłapują prędkość, ale również czerwone światło, więc jak widzisz pomarańczowe lepiej grzecznie stań przed linią. Z tym parkowaniem to faktycznie któryś kolega pisał parkuj tak jak kierunek do jazdy i tylko tam gdzie jest dozwolone, a gdybyś poszedł na parking i nie mógł znaleźć auta zadzwoń na policję- oni powiedzą, gdzie stoi Twój samochód

szerokości na autobahn'ie!!!

Opublikowano

odbiór auta z policyjnego parkingu za złe zaparkowanie=160 euro :no:

Opublikowano

a gdybyś poszedł na parking i nie mógł znaleźć auta

To nigdzie nie dzwoń bo Twoje auto jest już na wschodzie :embarrassed: Audi w modzie na wschodzie :embarrassed:

Opublikowano

i zabierz Polską Dziewczynę bo Niemki brzydkie jak fix :no: byłem 3 razy w Monachium więc wiem co gadam :decayed:

Opublikowano

ja w sierpniu i we wrześniu pracowałem w niemczech i poruszałem się po ich drogach dosyć sporo bo ponad 100km na dzień..

Po pierwsze to lubią stawiać fotoradary na wiochach gdzie jest 50, szczególnie blisko szkół i przejść dla pieszych, po 2 uważaj na autostradach przy ograniczeniach do 100 lub 110km/h , czasami pojawiają się znaki ograniczenia 80 lub 100 na godzine i pod nimi napis "bei nasse" jak jest mokro bądź pada to w takich miejscach też lubią się w polu obok autostrady ustawić... Mi zrobiło flesha jak miałem 140 właśnie na 100 gdy padało, i był ten napis "bei nasse".. ale jak na razie fotka nie przyszła... także nie wiem jak to wygląda z przychodzeniem fotek do polski.. zapewne ma to związek w jakim landzie została zrobiona fotka... gdzieś czytałem, że nie przysyłają mandatów za wykroczenia poniżej 70euro...

a co do dziewczyn to nie jest tam tak źle, sporo ładnych polek, dużo różnych egzotycznych mieszanek, na spokojnie można tam coś ciekawego znaleźć :naughty: