Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADP] pomózcie siedzenie a4 przeczytajcie wszystko prosze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jeszcze w wakacje wszystko było ok ważyłem 65kg jazda autem była fajna ale zachorowałem na jakaś chorobę jelita i zacząłem chudnąc i waże 58kg na wzrost 185cm i w czym problem powoli zaczynało mnie cos tak jak nie mile uczucie jak sie opierałem plecami o siedzenie po tem podkładałem ręczniki na trochę pomagało ale później znów to samo pojechałem do tapicera podłożył pod oparcie w siedzeniu(rozebrał siedzenie gąbke na plecy) ale ja mam kręgosłup na wierzhu te kregi i jak sie oprę o co kolwiek to nieprzyjemne uczucie jest,podkładałem poduszki itp i nic na chwile pomaga

nie wiem co zrobic lubie jezdzic autem a nie da się bo nie miłe uczucie jest jak oprę sie plecami o oparcie po prostu kręgosłup dobija do oparcia nie zaleznie czy dam gąbkę itp to i tak sie do niej dobije to na to samo wychodzi siedzenie regulowałem na różne sposoby i oparcie prosto i do tyłu i nic jak do tyłu to bardziej głupio jest bo plecy sa lekko w pałąk zgiete jak prosto to i tak kregi dogniatają do siedzenia a jak sie jeszcze sprzegło albo hamulec wciśnie i masa ciała wtedy idzie to masakra co robic

wiem przytyc ale to nie proste bo nie wiedza dokładnie co mi jest byłen nawet w Klinice w Warszawie czy to moze nerwy jakieś? czy co?

ale przecież ile ludzii chudych jedzi i jak oni jeżdzą?

co robic kupic jakaś poduszke ledzwiową czy co? pomózcie bo najbardziej to na środku kregosłupa to uczucie jest bo tam naj bardziej się wygina

dodam,że jak podłoże jakąś gąbkę to znow mnie wypycha do przodu i barki nie opierają sie o siedzenie i tez głupawo jest prosze o pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...