lelus_DT Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Witam , Jak w temacie, przy rozbiorce srodkowego tunela blacharz wyrwal dwa kabelki od kostki w ktorej wpina sie kompa , ma ktos schemat takich kabelkow ze by tego zle nie polutowac ?
krzyniek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 ale jakie to kolorki kabelków to nie pamiętam
lelus_DT Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 no wlasnie chodzi o kolorki bo w ktore piny maja byc wpiete to wiem bo te metalowe koncowki zostaly w kostce tylko nie wiem ktory kabelek do ktorej koncowki ;(
Pikuś Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Wiec na kartce mam taki opis: brazowy to PIN 4 czerwony to PIN 16 zielony to PIN 7 Co by sie zgadzalo z obrazkiem powyzej. Pozdrawiam
lelus_DT Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 ok, wielkie dzieki w tej chwili auto mam u mechanika wiec nie moge sprawdzic czy te kolorki sie zgadzaja, tylko z tego co pamietam tam bylo chyba 5 lub 6 kabelkow w tym dwa brazowe , ale zdazylem juz wyczytac ze do VAGA uzywa sie tylko 4 kabelkow tak ze wszystko powinno sie zgadzac napisze jak autko odbiore z warsztatu
Pikuś Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Co najwyzej mogles miec 4 jak sie nie myle. Wiec z 4-tym chyba nei bedziesz mial problemu gdzie go podlaczyc.
lelus_DT Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 wydawalo mi sie ze bylo 5 ( 3 dobre i te 2 wyrwane) ale to okaze sie jak odbiore autko Wielkie dzieki za pomoc [br]Dopisany: 06 Marzec 2008, 19:17 _________________________________________________no i panowie troszke sie nie zgadza;p jednak mam 5 kabelkow, dodaje fotke .... wychodzi na to ze mam dwa brazowe zapewne oba maja byc kolo siebie ( jeden pin 4 a drogi pin 5) a ten niebieski w pinie nr 1
Rekomendowane odpowiedzi