Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Koniec w LIBII, czy teraz czas na IRAN!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Czytałem o irańskim programie atomowym (Scientific American): mało zaawansowany, odmówiono im dostępu do technologii wzbogacania.

Bomba z uranu słabo wzbogaconego ma wagę ok. 5 ton (Hiroschima). Rakieta tego nie uniesie, tir świeci w nocy :> musiałby bombowiec sobie pomykać do Izraela, który ma patrioty i może strącić go nad terytorium kraju muzułmańskiego.

Izrael ze swoją armią i brakiem granicy lądowej z Iranem nie ma szans na skuteczny atak. To tak jakby Luxemburg zaatakował Polskę.

Podstawą operacji wojskowej jest zaskoczenie. Przecieki o "bliskiej" inwazji to zastraszanie w celu wywarcia nacisków.

Moim zdaniem rejon ropodajny przechodzi z totalitaryzmu do demokracji i kapitalizmu i jego stabilność rośnie a chęć do wojny maleje.

Opublikowano
  • Autor

Przerażająca przemowa prezydenta Iranu...

On dobrze wie na czym świat stoi. Powiedział w 100% całą prawdę. Tak naprawdę dlaczego Iran ma poddawać się groźbą Amerykańskiej dyktatury. Tak naprawdę jak Amerykanie wychodzili z sali to pokazali właśnie prawdziwe oblicze i zamiary wobec Iranu.

Opublikowano

Trzeba mieć nadzieje, że w przyszłości amerykanie zapłacą za swoje zbrodnie :hi:.

Opublikowano
  • Autor

Już myślałem że trochę się uspokoiło, a jednak coś jest na rzeczy z tym Iranem :mysli:

http://www.tvn24.pl/12691,1723030,0,1,nato-nie-wybiera-sie-do-iranu,wiadomosc.html

http://www.tvn24.pl/12691,1722992,0,1,londyn-nie-wyklucza-ataku-usa-na-iran,wiadomosc.html

Jak to się zacznie to pozostaną tylko wspomnienia o paliwie poniżej 6PLN :kwasny:

Opublikowano

:shocked: :shocked:

W najbliższym czasie ma zostać opublikowany nowy raport Międzynarodowej Agencji Energii Atomowej, który według wszystkich spekulacji ma przynieść dowody na nielegalny, wojskowy program nuklearny prowadzony w Iranie.

a w Iraku miała być broń chemiczna i co.... :gwizdanie:

Opublikowano

:shocked: :shocked:

W najbliższym czasie ma zostać opublikowany nowy raport Międzynarodowej Agencji Energii Atomowej, który według wszystkich spekulacji ma przynieść dowody na nielegalny, wojskowy program nuklearny prowadzony w Iranie.

a w Iraku miała być broń chemiczna i co.... :gwizdanie:

To tylko pretekst, żeby wielcy pier obrońcy demokracji czyli amerykanie zaatakowali Iran... Wystarczy 3-4 bombki i po USA :decayed:.

Opublikowano

Nie wiem o co tu chodzi, ale docelowo chyba o kontrolę nad złożami paliw.

Myślę że gdyby Iran miał bombkę to by to oznajmił jak inni tradycyjnie próbnym wybuchem podziemnym.

Bez tego nie wiadomo czy bombka zadziała.

Taka bombka A to fajna rzecz: może sobie leżeć na pustyni i od razu wysłać większą ilość "niewiernych" do piekła. Np. takich co stąpają w buciorach po "świętej" ziemi albo lecą sobie w dużej formacji.

Dlatego chłopaki chcą koniecznie uwalić projekt zanim powstanie.

Opublikowano
  • Autor

Taka bombka A to fajna rzecz: może sobie leżeć na pustyni i od razu wysłać większą ilość "niewiernych" do piekła. Np. takich co stąpają w buciorach po "świętej" ziemi albo lecą sobie w dużej formacji.

pojechałeś po bandzie :confused4:

Dojdzie do wojny. Nawet gdyby ktoś skomentował, że to przeciek to jest to propaganda. Media w USA i na świecie to samo robiły przed Afganem i Irakiem.

Jestem ciekaw czy Izrael posiada system "parasola" do zestrzeliwania rakiet, ja uważam że posiadają i zaskoczą tym Europę i nie tylko. Może nie koniecznie kontratak być przeprowadzony na Izrael, ale przecież UAE, Arabia Saudyjska czy Qatar to kolonie USA, jak tam coś doleci bedzie niezły dym z cenami paliw.