Bezim Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam, Sprawa tyczy się audi a4 b5 z 95r. Odwiedziłem warsztat samochodowy w celu skasowania inspekcji in2. Po 2 dniach meczenia się mechanicy poddali się i powiedzieli, że próbowali na wszystkie sposoby i nie da się, coś jest nie tak z "układem komfortu(?)" czy jakoś tak. Rozebrali zegary, w poszukiwaniu problemu, lecz i to nie pomogło. Poradźcie co robić, szukać i mieniać komputer, innego mechanika męczyć czy jak? Auto kupiłem miesiąc temu, więc nie znam jego przeszłości.
pepik Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Próbowałeś sposobu z tego postu? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=4640.0
Bezim Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Mam auto z 95 więc musiałbym zakupić kabelek/VAGa. Myślałem, że będą w stanie zrobić mi to w stanie zrobić w serwisie bosch'a, niestety nie poszło...
pepik Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Poproś kolegów z naszego klubu, którzy mieszkają w Twojej okolicy a napewno ktoś ogarnie temat
Golem1 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Chyba najlepszym rozwiązaniem dla ciebie to podjechać na spot w twojej okolicy lub po prostu zakupić kabelek Vag i samemu sprubować.
Rekomendowane odpowiedzi