Leoneq Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Witam Mam pytanie , mechanik podpiął waga i powiedział mi ze mam skopany czujnik od sprzęgła i komputerowi sie wydaje ze sprzęgło jest lekko wciśnięte... pytanie 1 Co za tym idzie , samochód wolniej jeździ ? cos sie zepsuje ? ( tempomatu nie mam ) pytanie 2 Gdzie on sie znajduje ? i czy uda mi sie samemu go wymienić ? jak sie do niego dostać ? pytanie 3 Czy podejdzie taki oto czujnik z tej aukcji http://www.moto.allegro.pl/item320870741_czujnik_przelacznik_sprzegla_a4_a6_vw_passat.html dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam
boberek Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 czujnik jest pod pedałem sprzęgła trzeba zdjąc obudowe tam gdzi ejest szufladka przekrecic wypiac kostke i kupic taki sam albo wyczysćic ten i powinno dalej działać PS nic sie nie uszkodzi czujnik sprzegła raczej jest potrzeby do tempomatu
mszerszen Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 jak coś to ja mam do sprzedania taki czujnik połorzenia sprzęgła kupiłem go w aso a on okazał sie dobry , pospieszyłem sie z zakupem , niedawno wstawiałem tempomat i myslałem ze jest padnięty
czaki22 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 czujnik sprzegla jest potrzebny do tempomatu
Rekomendowane odpowiedzi