Rafal_ Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Hej Musze zmienic radio w swojej niuni bo mam starszna kiszke :gwizdanie: Czy podepne bez problemu pod fabryczna instalacje taki komplecik? Wstawilem Ci zdjecie poprawnie * Flyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ja mam zalozone takie radyjko planuje dorzucic zmieniarke... co do radia 1 radio jest wieksze (bedziesz musiał je troszeczke podciac i wyciagnac gumy z bokow zeby dobrze dolegało) 2 nie masz can a - brak podswietlenia przycisków, radio bedziesz musial wlanczac i wylanczac przyciskiem nie wlaczy sie po przekreceniu stacyjki, co godzine bedzie sie wyłanczac podswietlenie mozesz zrobic sam albo mozesz kupic adapter i bedzie wszystko oki cena ok 300zl poszukaj na forum jest opisane co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 dzieki[br]Dopisany: 07 Marzec 2008, 19:20 _________________________________________________a czy takie radio z taka mala zmieniarka podlacze bez zadnych przerobek [img=http://img99.imageshack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 z podłączeniem radia nie bedzie problemu wszystko bedzie oki radio posiada mozliwosc podłączenia zmieniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 o taka odpowiedz mi chodzilo dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi