Opublikowano 7 Listopada 201114 l Witam jak w temacie prosze o opinie.Wiem ze opony chinskie niby badziew.A fele wloskie.moze ktos uzytkowal nazwa toora.Pozdrawiam fanow a4. http://moto.allegro.pl/felgi-audi-a6-passat-b5-5x112-215-50-17-piekne-i1903494741.html
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Moim zdaniem fatalny wzór i to nie tylko do B5 W sumie rzecz gustu.Jak masz ciemny kolor auta nie będzie źle.Firma znana i należy do średniej klasy felg.
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Mysle ze za takie pieniadze kupisz cos lepszego. Jakis ori wzór jeśli preferujesz z normalnymi oponami a nie china
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Mysle ze za takie pieniadze kupisz cos lepszego. Jakis ori wzór jeśli preferujesz z normalnymi oponami a nie china też tak myślę i w normalnym rozmiarze
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Autor Kolor auta ciemny ceglasty wisniowy nie wiem jak zwal tak zwal -nietypowy odcien.Mysle ze koloryst. beda.No a opony chinskie raczej do wymiany na sama mysl ciarki mnie przechodza. One naprawde takie kiepskie sa? a ten rozmiar to o profil ci chodzi 45?A na cene nie patrzcie nikt mu nie da tyle.
Opublikowano 7 Listopada 201114 l Kolor auta ciemny ceglasty wisniowy nie wiem jak zwal tak zwal -nietypowy odcien.Mysle ze koloryst. beda.No a opony chinskie raczej do wymiany na sama mysl ciarki mnie przechodza. One naprawde takie kiepskie sa? a ten rozmiar to o profil ci chodzi 45?A na cene nie patrzcie nikt mu nie da tyle. no przy 17 taki wlasnie rozmiar powinien byc 225/45