Sqizzy Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam, ostatnio zaczął mi charczeć jeden z głośników z przodu, co dziwne Vibe BlackAir 6 kupione troszkę ponad rok temu. Zdjąłem boczek i te dystanse z allegro od wilgoci się rozleciały. Jak wy u siebie macie zamontowane głośniki? Może ktoś ma dystanse zrobione z PCV zbędne na handel bo już nie chcę znów tego przerabiać.
tomaszstn Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam, ostatnio zaczął mi charczeć jeden z głośników z przodu, co dziwne Vibe BlackAir 6 kupione troszkę ponad rok temu. Zdjąłem boczek i te dystanse z allegro od wilgoci się rozleciały. Jak wy u siebie macie zamontowane głośniki? Może ktoś ma dystanse zrobione z PCV zbędne na handel bo już nie chcę znów tego przerabiać. Ja kupiłem lakierowane a następnie 2 razy malowałem lakierem w sprayu. Już 3 lata minęły i jest
Sqizzy Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam, ostatnio zaczął mi charczeć jeden z głośników z przodu, co dziwne Vibe BlackAir 6 kupione troszkę ponad rok temu. Zdjąłem boczek i te dystanse z allegro od wilgoci się rozleciały. Jak wy u siebie macie zamontowane głośniki? Może ktoś ma dystanse zrobione z PCV zbędne na handel bo już nie chcę znów tego przerabiać. Ja kupiłem lakierowane a następnie 2 razy malowałem lakierem w sprayu. Już 3 lata minęły i jest rzuć link jakie kupiłeś
tomaszstn Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 To akurat było w golfie III. Nie wiem czy czasem nie od tego gościa brałem http://allegro.pl/dystanse-mdf-vw-volkswagen-golf-3-iii-dystans-waw-i1882142034.html W każdym razie był podobny opis i takie świecące były. Oprócz tego wziąłem czerwony spray (pod kolor auta ) i pomalowałem jeszcze dwa razy. 3 lata minęły i jest ok. Teraz jeździ nim mój szwagier i też nie narzeka
Rekomendowane odpowiedzi