chrisnetpl Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam, może głupie pytanie ale nadal nie wiem co kryje się w moim aucie :gwizdanie: Zdjęcie poniżej.
szneider Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Moim zdaniem jest to antena GSM do zestawu telefonicznego. Miałem taką samą w poprezdnim aucie gdzie był zestaw telefoniczny.
chrisnetpl Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 no tak tylko u mnie zestawu brak no i nie widać żadnych śladów żeby taki zestaw tam był zamontowany
szneider Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Teraz go nie ma, ale może wczesniej był
pablo_ua4 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 dokładnie tak jak kolega mówi a po prostu mógł być na jakiś rzepach lub czymś takim i wcale nie musiały zostać ślady
wrclaguna Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 Sprawdz po kabelku gdzie to idzie
krzysieqakces Opublikowano 10 Listopada 2011 Opublikowano 10 Listopada 2011 antena GSM albo GPS :gwizdanie: ktoś mógł sobie tutaj zamontować na taśmę dwustronną, w sumie blisko do radia ja bym wyjął radio i ciągnął za kabelek i sprawdzał gdzie się rusza
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Dokładnie koledzy ; ) jest to od nieogginalnego sysytemu GPS , moj znaqjomy ma taka sama tylko w a6 c5 i jest nawet w tym smam miejscu ; )
Rekomendowane odpowiedzi