Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Nowa, czy regenerowana uzywka??????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule.

Czy turbina z aukcji jest naprawde nowa, czy tylko tka ladnie zregenerowana??

Moze jest jakis sposob, ze da sie okreslic jej stan??

http://moto.allegro.pl/item325637351_turbosprezarka_nowa_turbina_turbo_vw_tdi.html

Opublikowano

ale z jakiej aukcji? Nie widzę żadnego linka ani zdjęcia.

Opublikowano

ja niedawno kupilem do AFN i mialem watpliwosci ,bo od czesci ssacej srubki dziwnie wygladaly jakby ktos ja odkrecal,a same turbo bylo porysowane jakby ktos szlifierka po czaesci ssacej przejechal,wiec rozebralem calosc ssaca i wydechowa i powiem ze niemam pojecia czy potrafia tak wyczyscic dokladnie przy regeneracji bo wszystko bylo lsniace i nowiutkie,gwinty w srodku gdzie wkreca sie sruby idealne,nienaruszone bez zadnych rys w srodkach takze mysle ze byla nowa(na logach pompowala idealnie)i narazie 3000tys.km i dalej jest idealnie,ale pewnosci na 100 nigdy niebedzie,takze raczej jak chcesz wiedziec na 100 to zostaje kupic i zaniesc do jakiegos turbiarza,oni powinni wiedziec[br]Dopisany: 10 Marzec 2008, 21:17 _________________________________________________choc byl post jakiegos kolegi co kupil turbo z allegro i nosil tam gdzie regen.turba i powiedzieli mu ze nowa jest kupil ja dosc tanio ok.1000 jak pamietam do 131ps chyba

Opublikowano

koledzy regenerowana wyglada jak nowa bo wszystko jest bardzo dobrze piaskowane :), a swoja droga ja regenerowalem i wydaje mi sie ze jak juz regenerowana to tylko naprawiac swoja i osobiscie sie z ta firma dogadywac co do warunkow naprawy i gwarancjii, ja na swoja dostalem 24 miesiace gwarancjii bez limitu kilometrow, wiec chyba w porzadku, no a autko chodzi jak szalone.

Opublikowano

Panowie w kraju są może 3 firmy które dobrze regenerują turbosprężarki.Takie turbo jest wtedy jak nowe. Pamiętajcie proszę że turbo kręci się nawet ponad 200tyś razy na minutę więc wymaga to kosmicznej precyzji. Tak samo z urządzeniami które to robią. Ja polecam jednak poszukać dobrze a można i nówkę za dobre pieniądze dorwać. AWX , AHF bywają okazje że za 1200zł jest nowa sztuka nie śmigana... jeśli ktoś potrzebuje faktury, Bóg wie czego etc to wiadomo - zapraszamy do serwisu. Można jednak znaleźć nówki za naprawdę korzystne pieniądze. Ja ostatnio za swoją używkę po 30k przebiegu z 2005 roku od ARL-a zapłaciłem 1200zł a pompuje idealnie. Tuner mówi że jest jak nowa i trzyma jak nowa. Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

Panowie ale wy tu gadu gadu a nic na temat.

wedlug mnie jest to nowa turbina choćby ze wzgledu na nalepke na gruszce i farbe na lopatkach.

Ale Polak potrafi i nigdy do konca nie wiadomo. :kox:

Opublikowano

Pikuś skontaktuj sie z kolega Iversonem on ostatnio rozmawial z kims o kupnie nowej do AWX za 1200 zl - miala pojsc przez Allegro - moze to ten sam koles co sprzedaje ta ktora ty jestes zainteresowany i sprawa bedzie jasna!!

Opublikowano

Panowie ale wy tu gadu gadu a nic na temat.

wedlug mnie jest to nowa turbina choćby ze wzgledu na nalepke na gruszce i farbe na lopatkach.

Ale Polak potrafi i nigdy do konca nie wiadomo. :kox:

odezwij się do mnie tylko szybko na PW - podam Ci namiar na gościa sprzedającego nówki od AWX za 1190

Opublikowano
  • Autor

Panowie nei chce od AWX-a bo to nei dla mnie :tongue4: