karol24 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Cześć Ostatnio powoli zamykały i otwierały się drzwi (centralny). Postanowiłem sprawdzić pompkę i okazało się, że wirnik jest pęknięty a jak go wyciągnąłem to w miałem go w 3 częściach Teraz pytanie: czy muszę kupować pompkę czy sam wirnik gdzieś dostanę? Przeglądałem forum i gdzieś wyczytałem, że wirnik może podpasować z innych pompek Audi bądź WV Koledzy proszę o szybką odpowiedź bo to dość pilna sprawa pozdrowienia
Vexatus Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Witaj, jak taki wirnik wygląda? Możesz jakieś zdjęcie pokazać? Mając rysunek techniczny dobry frezer powinien to dorobić za parę piwek. Pozdrawiam G.
karol24 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Opublikowano 15 Listopada 2011 wątpię czy coś takiego się da zrobić
Vexatus Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Z tego, co widzę, to kółko z czterema nacięciami, otworkiem na oś i czymś, co wygląda mniej więcej jak gniazdo śrubokręta krzyżakowego... Spodziewałem się czegoś bardziej skomplikowanego Jutro będę dzwonił do znajomego, to się go zapytam, jak jest z czasem, bo robi dobrze i tanio, ale niestety baaardzo powoli Ostatnio dorabiał mi zębatkę od podnośnika szyb z Puga 406, więc to wygląda raczej prosto. A czy byłbyś w stanie to zwymiarować? Zrobić coś na kształt rysunku technicznego? Jutro dam Ci znać, czy jest szansa na w miarę szybkie zrobienie tego... Jak by zamówić kilka sztuk, to drogie to nie będzie. Pozdrawiam G.
czaja77 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 witam Kolego taka samą operacje robiłem u siebie ,kupujesz pompkę od golfa ,przekładasz cały silnik ,i jest opis jest na a3.klub
karol24 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2012 odkopuje temat bo wszystko ok, nie ma nieszczelności ale jak zamykam samochód to ciągle moge otworzyć bagażnik dotykając przyciski nad rejestracją. Pytanie teraz czy coś ciągle styka i czujniki są jakby ciągle uruchomione czy co?
Rekomendowane odpowiedzi