Syrop Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 Jak przechowywać popmowtryskiwacze wyjete z samochodu? W czym je trzymać?
MAGIC87 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 w ON zalezy jak długo chcesz przechowywac
paweu1 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 w ON zalezy jak długo chcesz przechowywac Dokładnie tak, wrzuć do miski z ON i niech leżą
Cristoforo Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 miałem ten sam problem PD trzymałem prawie rok czasu za nim je włożyłem ale nie bezpośrednio w ON, nigdy !!!!! nasącz szmatę olejem do PD ale nie za dużo tak aby była lekko zwilżona i zawiń każdy osobno i zamknij w torebkach na zatrzask ja tak zrobiłem i nie było żadnego śladu czy nalotu ropa może być za "kwaśna" do tego typu przecież PD cały nie jest w ON tylko elementy w wew. które pracują a na zew. jest przecież w oleju kolejna rzecz jaką możesz użyć to smarowidło do broni palnej też bardzo dobrze zabezpiecza i nie wchodzi w reakcję
Syrop Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Opublikowano 18 Listopada 2011 Dzięki za odpowiedzi... leżą sobie w oleju zawiniete w torebeczki. Oby do wiosny
Cristoforo Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Dzięki za odpowiedzi... leżą sobie w oleju zawiniete w torebeczki. Oby do wiosny mam nadzieje, że nie pływają zbytnio w oleju ja użyłem Motula oczywiście z normą do PD
Rekomendowane odpowiedzi