sołtys85 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam Znalazłem tę sprężynę w boczku schowka (z przodu naprzeciw pasazera). Otwiera sie tą zaślepkę z boku jak sie otworzy drzwi (po lewej stronie schowane są bezpieczniki). Po przejechaniu przez torowisko tanwajowe z duzą szybkością zatelepało strasznie budą i potej okoliczności coś mi tam zaczęło hałasować. Wywaliłem wszystko ze schowka i z boczka i okozalo sie, że to ta sprężyna tak dokucza. Klimatronik działa bez zarzutu nawiew na nogi, szybę i kratkę jest ciepłe i zimne powietrze. Od czego to moze być? Nie chce mi sie zdejmować schowka bo pogoda nie sprzyja.
tomaszstn Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Od mocowania deski rozdzielczej.
sołtys85 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 A jak ją założyć? i gdzie szukać na nią miejsca?
tomaszstn Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Gdzieś na forum widziałem opis i z niego zapamiętałem. Poszukaj to znajdziesz. Przychodzi, z tego co pamiętam, w okolicach bocznych nawiewów.
wraga Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 http://img803.imageshack.us/img803/8633/spryna.jpg
sołtys85 Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Opublikowano 20 Listopada 2011 U mnie niby z drugiej strony brakuje ale od strony bezpieczników jakoś niekojarzę tej sprężyny jutro popatrzę. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi