Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Gdzie dostanę tą cześć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypatruj na allegro i może zapodaj wątek w dziale Kupię :rolleyes: bo może ktoś ma.

Opublikowano

a na tzw "szrotach" nie szukałes moze gdzies by okurat mieli chociaz watpie zeby gdzies B7 rozbierali na kawałki :tongue4:

Opublikowano

zawsze mozna sprobowac :naughty: a noz trafi sie jakis w d..e albo z boku walony i rozbieraja :)

Opublikowano

Ja chyba mam coś w garażu. Sprawdzę i jutro dam znać. :wink4:

Opublikowano

to zobacz kolego i daj mi znac[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 19:13_________________________________________________i jak znalazles co w garazu?

Opublikowano

Jutro obiecuję, że poszukam. Dziś po prostu nie miałem na to czasu. Teraz już praca. :hi:

Opublikowano

tu u mnie na slasku na pewno sie nie zdarzy

Zadzwoń tu, wszystkie nr od jednego goscia on ma cześci do nowszych audi

32 2810078

511515557

515153118

Opublikowano

Spróbuj jeszcze tutaj 608 089 982

Albo tutaj 604 971 260[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 16:04_________________________________________________a w ASO ile to kosztuje?

Opublikowano

Coś około 250 plnów jeśli dobrze pamiętam... :shocked:

P.S. Mój stary grill jest u brata i jutro ma mi sprawdzić bo nie pamiętam czy sprzedałem już maskownice na tablice czy została. :hi:

Opublikowano

ok to daj znac[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 16:51_________________________________________________panowie temat dalej aktualny poszukuje tej czesci

Opublikowano

ok to daj znac[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 16:51_________________________________________________panowie temat dalej aktualny poszukuje tej czesci

wypatruj w dziale sprzedam części . ja to kupiłem tam za jakies smieszne pieniadze. i idealnie pasuje do mojego. tylko patrz dokąldnie bo nie do wszystkich zderzaków pasuje