xprzemek89x Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam Wszystkich i prosze o pomoc mam w swojej A4 2000 rok oryginalne radio Symphony 1 i chcialbym je zmienic na nie seryjne radio 1 din. szukalem wszedzie adaptorow ramek ale nie moge nigdzie znlalezc. Pisalem do jakiegos sklepu z pytaniem czy maja taka ramke to odpowiedzial ze nie produkowali nigdy ramek pod ten model. jedynie co znalazlem to ramki do symphony 2 din ale od 2002 roku. Moze mi ktos powiedziec czy to prawda ze nie ma ramek pod ten model jezeli tak to jak to zaradzic zeby zamontowac radio 1 Din. z gory dziekuje i pozdrawiam :)
krzysaudi Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam. Mogę się z toba wymienić na tunele Dam Tobie tunel 1 din a od Ciebie wezmę Twój . Pozdrawiam. Krzysiek
addassko Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Witam Wszystkich i prosze o pomoc mam w swojej A4 2000 rok oryginalne radio Symphony 1 i chcialbym je zmienic na nie seryjne radio 1 din. szukalem wszedzie adaptorow ramek ale nie moge nigdzie znlalezc. Pisalem do jakiegos sklepu z pytaniem czy maja taka ramke to odpowiedzial ze nie produkowali nigdy ramek pod ten model. jedynie co znalazlem to ramki do symphony 2 din ale od 2002 roku. Moze mi ktos powiedziec czy to prawda ze nie ma ramek pod ten model jezeli tak to jak to zaradzic zeby zamontowac radio 1 Din. z gory dziekuje i pozdrawiam :) poszukaj na forum
Rekomendowane odpowiedzi