Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] PYTANKO O KABEL AUDI A BMW kto mi pomoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZESC WAM MAM TAKIE PYTANKO BRAT KUPUJE KAEL NA ALLEGRO DO BMW Z OBD2 I TU PYTANIE CZY PODEJDZIE ON DO MOJEJ A4 ?

Opublikowano

Najprawdopodobniej nie pójdzie. Jeszcze bys napisał jaki to kabelek kupuje to będzie można sie zastanowic czy pójdzie.

Opublikowano
  • Autor

ale nie narozrabiam jak bede prubowal go podlaczac?[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:28_________________________________________________kurde teraz ni pamietam nazwy bo to nie ja zamawiam

Opublikowano

Owszem są kable i program INPA do diagnostyki BMW ale z tego co pamiętam to tam nie ma możliwości wykonania logów dynamicznych a jedynie podgląd w wartości tylko i wyłącznie podczas jazdy i to nawet nie wiem czy w cyfry czy tylko w wykres. Ogólnie to jedna wielka kaszana z logowaniem BMW ale dla chcącego nic trudnego - nauczy się nawet podglądu w aktualne wartości odczytywane na bieżąco.

Kabel to tylko mało istotna pierdoła - Ty potrzebujesz program do aut grupy V.A.G. a INPA to zupełnie inna bajka i tym Audi nie zdiagnozujesz.

Jeśli będzie to kabel KKL Line USB to Audi zdiagnozujesz ale musisz najpierw sobie do laptopa wgrać program np. VAG-COM 311.2 N w pełnej wersji by mieć możliwość pełnej diagnostyki i działać równolegle na tym kablu ale z programem jaki podałem w przykładzie a nie z INPĄ.

Opublikowano

ale nie narozrabiam jak bede prubowal go podlaczac?[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:28_________________________________________________kurde teraz ni pamietam nazwy bo to nie ja zamawiam

mozesz narozrabiac :gwizdanie:

Opublikowano

Zgadza sie możesz narozrabiac. Kup kabelek za 50zł i bedziesz swoja B5 podpinał:)

Opublikowano

Zgadza sie możesz narozrabiac. Kup kabelek za 50zł i bedziesz swoja B5 podpinał:)

na forum wszystko Ci powiedza i doradza ;)

Opublikowano

"Normalny" kabel od BMW do Audi nie pasuje, ale jest na allegro jakiś sprzedawca, który sprzedaje kabel, który obsługuje obydwa auta.

Poszukaj w interfejsach na allegro, bo napewno widziałem.

Program do Audi i BMW jest oczywiście inny.