Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Żarówki LED - nieuczciwi sprzedawcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj po raz drugi kupiłem i założyłem żarówki led do jazdy dziennej i po raz kolejny się spaliły więc pomyślałem sobie, że podzielę się z wami listą tych nieuczciwych sprzedawców na Allegro:

1. HQ-AUTO-LIGHTING - miały być super, nie palić się i nie wykazywać błędu spalonej żarówki, po montażu 1 spaliła się od razu, a obie pokazały błąd spalonej żarówki - sprzedawca zachwalał jakie są super - LIPA

2. Wasyl26 - to samo żarówki miały być długotrwałe - wytrzymały tydzień i popaliły się diody.

Teraz będę 3 raz próbował kupić żarówki tym razem CarLedTuning zobaczymy co to będzie jak będę po zakupach i montażu dam znać jak się sprawują.

Nie wiem czy to dobry wątek, ale nie ma za bardzo gdzie go zamieścić więc będzie tu.

Opublikowano

Trzeba było zwrócić ten rarytas :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Zwróciłem chodzi o to żeby nie dać się nabić w kichę a najlepiej uczyć się na błędach innych :>

Opublikowano

Możesz podać link,do tych super świecidełek :hi:

Opublikowano

Jak tak patrze na komentarze, to widzę ze wszyscy zadowoleni są :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Bo później nie chce im się zwracać towaru jak padnie po tygodniu czy dwóch

Opublikowano

Jak komuś nie szkoda kasy :wallbash:

Opublikowano

kurna, tez sie zastanawialem nad ledami, ale z tego co widze to handluja niezlym szitem i najlepiej kupic cos sprawdzonego.

fajna opcja ledy w kierunkach, ale jak zobaczylem na ulicy jak to swieci u typa przedemna to sie zalamalem...nie dosc ze mu migalo 5x szybciej to jeszcze ledwo to bylo widoczne - totalna kaszana :confused4:

oczywiscie nie wiem co to za firma i jaka zarowka, ale pewnie jakis z pierwszych modeli nafaszerowany diodami ktore i tak nie dawaly odpowiedniego swiatla :thumbdown:

Opublikowano

Dobre ledy kosztują. Jawime na przykłądzie halogenów w mieszkaniu. mozna kupic za 30 zł ale lipa taka ze masakra. temperatura barwowa conajmniej dziwna, odzworowanie barw beznadziejne. A jk kupiłem philipsa to nie ma roznicy czy led czy halogen. To samo w samochodach. Sporo czytałem o ledach i jednak koszt produkcji super ledów i do tego smd nie jest taki mały. jak juz przestałem na razie wierzyć w hidy-ledy-. tylko ORI ale niestety $$$

Opublikowano

Dokładnie jak pisze kolega virus31 , kupiłem do domu i wytrzymały trzy tygodnie 2 szt a jedna spaliła się w dniu założenia :wallbash::thumbdown:

Opublikowano

Panowie led to led, led nigdy nie dadzą tak światła jak żarówki no chyba że kosztują krocie, powód punktowe światło, Led daje punktowe światło ja osobiście w kierunek bym tego nie włożył ani w światła pozycyjne z tyłu stopy i inne tego typu. Dlaczego z przodu bym dał ewentualnie bo moim zdaniem pozycja z przodu jest używana podczas postoju poza tym w lampie przedniej jest duuuży odbłyśnik i jakoś tam się palą.Pozdro