marekg Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Koleżanki i koledzy, mam takie dwa pytanka. Trochę mam zadrapany i skorodowany, no właśnie ten trójkątny element z blachy w narożniku tylnych drzwi, w narożniku szyby. Ktoś gdzieś to kiedyś nazwał listwa narożna? mniejsza o nazwę. chciałem to coś wymienić ale nie wiem czy występuje samo czy w komplecie z jakimiś innymi elementami ew. jaki jest numer takiego elementu. Druga sprawa to czy ma ktoś pojęcie jak to zdemontować i wymienić? dzięki z góry za pomoc. Marek
Cuber Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Z tego co pamietam to bez zdjecia tapicerki się nie obejdzie aby wymienić ten "tójkącik" Chyba o to chodziło czarny brylantowy to zapewne chodzi o czarny błyszczący drugi to czarny ( mat )
marekg Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Trafiony zatopiony. To mi wygląda właśnie na ten element, o który mi chodziło. Jeśli chodzi o demontaż, no cóż przy okazji będę musiał zerknąć co tam można zrobić. I tak mam w planie zamontować białe światełka w drzwiach i przy okazji popatrzeć co się dzieje z głośnikami, że czasem przerywają więc będzie doskonała okazja. dzięki serdeczne za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi