Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Petycja w sprawie obniżenia cen paliw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew:

heh..ja wiem że oni maja ludzi gdzies,ale nie ma sie z czego śmiac bo za szalejące ceny paliw zaplacisz wiecej nawet za chleb w sklepie

Opublikowano

To zupełnie normalne...

Poza tym my w Unii jestesmy kolego... :gwizdanie:

I tak gdziekolwiek obok nas jest drozej czy to Czechy,czy Austria,czy Niemcy...

Więc raczej petycja kompletnie bez szans..

Opublikowano

dokładnie. mamy jedno z najtańszych paliw w UE choć wiem że to śmiesznie brzmi. Do 2018 ceny wszystkich paliw w UE mają być porównywalne a ile to będzie (może 10 zł/l?) to nikt teraz nie powie..

Opublikowano

mamy jedno z najtańszych paliw w UE , ale pensje tez mamy najniższe :hi:

Opublikowano

owszem. problem jest "jedynie" taki że za te parę lat wszędzie paliwa będą po w przeliczeniu np 10 zł/l, ale nasze zarobki stoją w miejscu.

Opublikowano

a kto i za co podniesie? przyjdzie drugi Lepperzyna i "dodrukuje pieniądze"? :decayed:

Opublikowano

Naiwność co niektórych jest godna politowania ;(.

Poza tym ja nie mógłbym się pod czymś takim podpisać, bo nie jestem uczciwy (choć z drugiej strony skoro tak ,to pewnie mógłbym) i nie pracuję ,od kilku lat jestem szczęśliwym bezrobotnym.

Opublikowano

Tu nie trzeba pisać petycji o zmiane cen paliwa tylko o zmianę płac w Polsce jak już ktoś napisał :) bo ceny są dobre ... jakby przy takich płacach jak prawie wszędzie indziej w UE były takie ceny paliwa to meksyk :)

Swoją drogą nie to abym się śmiał lecz czasami jest mi żal ludzi którzy chwytając się wszystkiego co możliwe próbują na siłe coś zmienić ... niestety "w kupie" siła he a aby ta kupa się nazbierała to trzeba cudu ... nic nie poradzimy jesteśmy c**jami do bicia jako obywatele.

Opublikowano

jedno z najtańszych paliw w eu owszem mamy. Ale barany co to piszą nie są poinformowani żę za naszą średnią pensje możemy kupić 255 litrów paliwa a w belgi czy we francji za średnią krajową już 920 litrów :wallbash:

Opublikowano

pisali wyżej :) tylko że nikt Ci nie natrzepie kasy na podwyżki. a jeden taki który chciał enteligentnie dodrukować kasy się niedawno powiesił i już kompletnie nie ma na kogo liczyć :wink4:

Opublikowano

dodrukować kasę? nie wiem czy ty poważnie mówisz że to by pomogło czy żartujesz?

Opublikowano

heh nie mówię poważnie. żartuję. powtórzyłem to co kiedyś Lepper krzyczał inteligentnie że trzeba dodrukować :polew:

Opublikowano

Zrobią sie protesty to zaraz na protestujacych wymyślą odpowiedni artykuł w prawie i bedą wszyscy krzyczacy kary płacić i tyle edzie z tej petycji... chory kraj

Opublikowano

Jakby dodrukowali to pieniądz kompletnie już by stracił na wartości.

Opublikowano

Zrobią sie protesty to zaraz na protestujacych wymyślą odpowiedni artykuł w prawie i bedą wszyscy krzyczacy kary płacić i tyle edzie z tej petycji... chory kraj

Ja proponuje żeby podatek nałożyli :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

kowi ty ciagle o tych artykułach że jakieś wymyślą, jak ciągle będziemy siedzieć w domu i nic nie robić to będzie jeszcze gorzej. Jak dacie mi adres polityka jakiegoś chętnie pojadę i mu wpi.erd.ole

Opublikowano

no ale tak to sie skończy, jak wszystkie dotychczasowe manifestacje, po to zmienili zapis w prawie by uniknac burd podbnych do 11 listopada, teraz to będą wykorzystywać :wink4: