adriand Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 mam pytanie co do tej antenki. czy samochód, który wyjechał z fabryki z rns-e zawsze miał taką antenkę? do czego służy ta antenka, jeśli samochód nie ma nawigacji- ani rns, ani w fisie- do telefonu? radia? dzięki za odpowiedzi!
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Tak do telefonu tez oraz webasta
adriand Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 a co do pierwszego pytania? zawsze była taka antenka w przypadku fabrycznej nawigacji?
wrclaguna Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 RNS E w B6 wrzucali w 2004 roku i kazda powinna miec pletwe . Antena byla zawsze albo do systemu nawigacyjnego , telefonu albo tez dla takiego wynalazku jak TELEMATIK
Avancik Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 a co to ten TELEMATIK ???? bo nie wiem
adriand Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 a co to ten TELEMATIK ???? bo nie wiem z tego co się orientuje, a mogę się mylić- przyciski sos, sprzęgnięte z telefonem do pomocy drogowej, czy policji/karetki. znajdowały się w panelu lampek przy podsufitce.
wrclaguna Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Tak zgadza sie Tu jest temat o tym TELEMATIK
Rekomendowane odpowiedzi