Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Koniec PZPN ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wiem czy się boją :mysli: według mnie Euro 2012 trochę ich wstrzymuje. Niby Kręcina ma się podać do dymisji. Więc jednej zapijaczonej mordy mniej. Oby tylko nie mówili jaką dostanie odprawę bo mnie krew zaleje :wallbash:

Ciekaw jestem czy faktycznie mają więcej filmików i opublikują je dzisiaj. Szkoda, że oprócz Laty inni działacze też są skorumpowani i dopóki taki beton będzie się trzymał razem to jeden drugiemu tyłka obrabiać nie będzie. Lato jest tak mega pozbawiony honoru i szacunku, że nie robi sobie NIC z krytyki. Dla niego to wieś tańczy i śpiewa, hulaj dusza diabła nie ma.

Ale po Euro to mam nadzieję, że zrobią porządek z PZPNem i będziemy mogli zaśpiewać "j...ć UEFĘ i FIFĘ i ich groźby" !! wolę aby nas zawiesili na 2 lata niż przez dłuższy czas patrzeć jak Ci złodzieje w PZPNie okradają naszą piłkę.

Miałem na myśli,że w PZPN-ie się go boją :)

Mieli już nie raz okazję go odwołać i kończyło się zawsze tak samo

5 przeciw,200 za pozostaniem..... :facepalm:

Bo nie ma drugiego naiwnego frajera, który w srakę weźmie za to całe bagno... :wallbash: Dlatego taki słup siedzi na stanowisku jeszcze, bo jeszcze jest czas się nachapać :kwasny:

Mam nadzieję, że roz....ą cały PZZPN i zrobią całkiem nową instytucję - nową pod względem urzędujących w niej ludzi. Pewnie teraz i tak większość umoczona.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Odkopuję temat sprzed roku ;)

Dziś wybory nowego prezesa, ciekawe co dziś dzień przyniesie....

Opublikowano

Jak będzie Kręcina to wiadomo czego możemy się spodziewać.. Krętactwa i złodziejstwa będzie ciąg dalszy. Ja jestem jakoś za Koseckim i mam nadzieje, że wygra.

Opublikowano
Odkopuję temat sprzed roku ;)

Dziś wybory nowego prezesa, ciekawe co dziś dzień przyniesie....

nic nowego nowy prezes nowe złodziejstwo i kupa gówna :bicz2:

Opublikowano

Bonek został nowym prezesem PZPN :decayed:

Opublikowano

on ma floty nie brać wcale od PZPNU tak? Bo jakis czas temu tak mi sie o uszy obiło, chyba na Orange Sport w jakimś programie.. Gadał, ze ma tyle kasy od sponsorów, że nie ma sensu ciągnąc jeszcze kasy z kieszeni związku

Opublikowano
on ma floty nie brać wcale od PZPNU tak? Bo jakis czas temu tak mi sie o uszy obiło, chyba na Orange Sport w jakimś programie.. Gadał, ze ma tyle kasy od sponsorów, że nie ma sensu ciągnąc jeszcze kasy z kieszeni związku

Swietna interpretacja. Niby sens ten sam.... lecz mowil o czynie spolecznym

"Dla mnie bycie prezesem to misja, a nie skok na kasę. Pieniądze to ja zarabiam gdzie indziej. Owszem, wydam może dwa razy więcej niż Lato na różne projekty, ale do mojej kieszeni nic nie trafi - mówi wielokrotny reprezentant Polski."

Pozdrawiam