Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Kluczyk B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :wink4: !

Z racji braku odzewu w starym wątku o kluczykach, pozwoliłem sobie otworzyć nowy, mam nadzieję, że teraz mi ktoś pomoże :gwizdanie:

Otóż mam problem z centralem. Audika moja wyszła z fabryki z ori centralem na kluczyk, pierwszy właściciel dołożył niefabryczny pilot co by się nie męczyć z otwieraniem kluczem i wszystko byłoby okej, gdyby nie fakt, że coś nagle przestało działać. Pytanie moje jest takie czy jest możliwość, i jeżeli jest to jak "dołożyć" ori scyzoryk do mojego auta? Szukałem po forum i nic nie znalazłem poza ogólnikowymi pytaniami czy podejdzie dany kluczyk czy też nie, chyba że źle szukam :wallbash:

Mam nadzieję, że mnie za ten "wybryk" nie zlinczujecie i w końcu ktoś mi pomoże :)

Dziękuję z góry i pozdrawiam :hi:

P.S. Chciałem dodać, iż ori pompkę od centrala mam w bagażniku :)

Opublikowano

kolego możesz kupić sterownik np. http://allegro.onet.pl/sterownik-centralnego-zamka-audi-logo-i1949003194.html później potrzebny będzie transpnder no chyba ze przełozysz sobie ze swojego kluczyka i na razie tyle.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, ale mi chodziło o dołożenie ori scyzora, po zakupie używanego kluczyka z innego auta co potrzebuję dalej zrobić poza dorobieniem grota :gwizdanie:

Opublikowano

Nie każdy kluczyk da się zakodować tak, żeby np. działał w Twoim aucie. Musisz się dowiedzieć u kogoś kto się tym zajmuje, czy np. jakbyś kupił dany kluczyk, etc, to czy będzie możliwość takiego myku :evil: