Kayuss Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Mam A4 z 1998 r. z oryginalnym radiem ze zmieniarką CD. Po odłączeniu akumulatora włączyło się SAFE na wyświetlaczu radia. Jak mam je odblokować? Wiem, że trzeba było wcisnąć jednocześnie TP RDS i wpisać kod, ale wpisanie kodu nic nie dało (prawdopodobnie nie był to właściwy kod) i radio mam zablikowane na amen. Co robić?
marinero Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/nawigacja_car_audio_i_cbradio/radia_w_a4-t3407.0.html mam nadzieje ze znajdziesz tutaj swoje!! a jest wiekszosc radyjek audi!!
krzyniek Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Mam A4 z 1998 r. z oryginalnym radiem ze zmieniarką CD. Po odłączeniu akumulatora włączyło się SAFE na wyświetlaczu radia. Jak mam je odblokować? Wiem, że trzeba było wcisnąć jednocześnie TP RDS i wpisać kod, ale wpisanie kodu nic nie dało (prawdopodobnie nie był to właściwy kod) i radio mam zablikowane na amen. Co robić? odłączyć zasilanie na jakieś 2 godziny i powinna wrócić możliwość wpisania ponownie kodu.
Kayuss Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 Niestety, bez pomocy elektronika sprawa jest trochę beznadziejna. Jeśli ktoś ma podobny problem to we Włocławku polecam zakład, który to szybko i sprawnie naprawi. www.unielektro.com.pl - to strona firmy, na której znajdziecie lokalizację lub kontakt.
kazuyaet Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 Witam Nie wiem czy to pomoże ale ja miałem kiedyś podobny problem w seacie toledo2. Jeżeli sie żle kod wpisało radio sie blokuje na określony czas i pózniej mozna znowu wpisać kod, ja tak kombinowałem ze mi sie zablokowało i musiałem czekać 6 godzin jak mi sie odblokuje, seat i audi to jeden koncern wiec coś czuje ze bedzie podobnie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi