michail55 Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 witajcie mam takie problem ze nie dziala mi klakson mowie o dzialaniu w momencie przycisniecia na kierownicy ale podczas testow vagiem dziala myslalem moze ze cos sie stalo ale dziala tylko na kierze nie smiga mozecie mi jakos pomoc?
klysek Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 moze te blaszki pod poducha co odpowiadaja za sygnal jakos sie odgiely i nie stykaja
michail55 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Opublikowano 26 Listopada 2011 hmmm janie wiem musze poduche sciagnac a to nie ma nic wspolnego z modulem centralnej elektryki??
august Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Posłuchaj czy przy wciskaniu klaksonu cyka przekaźnik.
virus31 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 no ale jak testujesz vagiem i działa to raczej pewnie blaszki pod poduchą. ściągnij i sprawdź. vag pewnie w momencie testów uruchamia przekaźnik i załącza obwód wiec to musi coś być wcześniej przed przekaxnikiem
michail55 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Posłuchaj czy przy wciskaniu klaksonu cyka przekaźnik. nic nie cyka no ale jak testujesz vagiem i działa to raczej pewnie blaszki pod poduchą. ściągnij i sprawdź. vag pewnie w momencie testów uruchamia przekaźnik i załącza obwód wiec to musi coś być wcześniej przed przekaxnikiem na stowe cos wczesniej rozkrecal bede jutro mam naDZIEJE ze zrobie
Patryś Opublikowano 5 Maja 2012 Opublikowano 5 Maja 2012 Ja po wymianie manetki wycieraczek mam problem z klaksonem że nie działa. Patrzyłem na bezpiecznik i jest ok. Napiszcie jak sprawdzić klakson vagiem bo nie mogę nic znaleźć.
Rekomendowane odpowiedzi