notorious Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Panowie proszę o rade czy jest jakaś różnica w lampach z 98 a po lifcie? 99? szczególnie chodzi mi o światło wstecznego..wydaje mi się że w 98 jest przyciemniane a w 99 czyste białe.. nie mam jak na żywo porównać ale może ktoś z was o tym wie? a tu moje lampy
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 pasek wstecznego jest jaśniejszy
tomaszstn Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 W poliftowych wsteczny jest prawie przezroczysty. Wygladają młodziej. W moim profilu masz linka do zdjęć mojej niuni to możesz zobaczyć jak to na aucie wygląda.
notorious Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 tak jak myslalem.. ciekawe czy dalo by sie to czyms przyciemnic..
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 tak jak myslalem.. ciekawe czy dalo by sie to czyms przyciemnic.. po co przeciez w nich to cały urok daje
tomaszstn Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 tak jak myslalem.. ciekawe czy dalo by sie to czyms przyciemnic.. po co przeciez w nich to cały urok daje Dokładnie Ceny polifta są dużo wyższe niż przedliftowych a Ty chcesz to jeszcze popsuć
Kowi87 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 ja proponuje zamienic sie z kimś za przedliftowe w takim razie
notorious Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 miałem malego dzwona facet mi w tyl wjechał i mam jedna stłuczona takze jak ktos ma lewa to odkupie:D chetnie bym zamienił ale mam tylko prawa:P
Rekomendowane odpowiedzi